Емануела: Мартин Елвиса ще ви пръсне в "Игри на волята"

0
Ще видите какво ми е било на мен, казва фолкпевицата за бившето си гадже
Ще видите какво ми е било на мен, казва фолкпевицата за бившето си гадже Снимка: Facebook

Ще видите какво ми е било на мен, казва фолкпевицата за бившето си гадже

"Мартин Елвиса ще ви пръсне в "Игри на волята"!

Това предупреди участниците от племената на тв играта фолкпевицата Емануела, която е бивше гадже на бизнесмена.

Двамата преживяха бурна любовна авантюра, като на няколко пъти се събираха и разделяха. Срещнаха се дори по време на участието на чалга дивата във "ВИП брадър", но всеки път любовта им не потръгваше и разделите им ескалираха със скандали, пише България Днес.

"Да видите какво ми е било на мен", каза още Емануела, която намекна, че отношенията с бизнесмена не са никак лесни и е нужно участниците в телевизионното шоу сериозно да се постараят.

Фолкпевицата все пак признава, че стиска палци на бившия си любовник и му пожела успех в битката за 100-те хиляди лева. През миналата седмица Мартин Елвиса и съплеменниците му от "Старейшини" бяха на резиденцията и се радваха на лукс, но през следващите дни ще обитават стопанството, където няма да има достъп до баня, а храната им е ограничена. При влизането в постройките за спане бизнесменът призна, че условията му допадат и си избра да спи на втория етаж на едно от леглата, тъй като никога досега не го е правил.

"Трябва да опитваме нови неща", заключи философски Мартин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари