Емануела за Мартин Елвиса: Единственото, което управлява, са редовни алкохолни запои

14
Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е деградация в алкохол, написа фолк певицата
Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е деградация в алкохол, написа фолк певицата

Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е деградация в алкохол, написа фолк певицата

Емануела направи Мартин Елвиса на две стотинки. Фолкпевицата Емануела сподели яростни откровения за участника от "Игри на волята", който е и нейно бивше гадже.

"Виждам всички симптоми на сериозни "психични отклонения" в един, който се превърна в най-мразения, гледайки тези "Игрите" отстрани! От участието му разбрах, че се е представял за милионер, управляващ ресторанти!"

"Единственото, което управлява са редовни алкохолни запои, кажи-речи всеки ден, и то с промишлена консумация! Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции!" Фурията вижда бившия си мъж като негодник и алкохолик, който дори прибягва и към други субстанции, пише България Днес.

"Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дадат някой лев, за да си оправи сметките! И когато аз казвах, че сме заедно, той им казваше, че съм луда! Аз го карах да отиде на психолог, но уви, нещата ескалираха и аз си тръгнах от този Ад!" Чалга певицата е откровена с това, че е била потърпевша на манипулации от страна на бившия си мъж.

"Това трябва да е мъж на 40 г., но защо е с поведение на хлапе на 18? Какво знае за бизнеса, който уж е негов - нищо, и по-добре, защото до сега щяха да са фалирали! Какъв точно милионер може да си, да ипотекираш апартамента си само и само да имаш малка част от нещо, което дори не разбираш!" Дивата не си поплюва и продължава с излиянията. "От малък си мечтае да е известен, това е единствената му мисия в живота, поне да имаше за какво, а той освен злоба и агресия, е и лош пример, ужасно предупреждение за това в какво общество живеем! Истината е, че ако беше добър човек можеше да бъде много успял, а не деградиращ и безполезен, обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои!"

"Срам ме е, че свързват името ми с неговото, но да съм си мислела на времето...", заяви Емануела. Певицата е отвратена от отношението му към жените. Изпълнителката разобличи, че той си падал по момичета, които са на годините на дъщерите му.

"Това било само игра", повдигна звездата поведението на Елвиса в риалити формата, "Поведението му в "играта" е същото, дори и по-лошо! Предателства, обиди, заплахи, като селянин от кроманьонско време".

"Представяте ли си колко е щастлив, че някой го е забелязал, колко е щастлив да си покаже неудачността и безполезността си, и най- вече, как да бъдеш "мамин" не успял човек?! Говори се за "чест", "мъжество"... А, къде са тези качества в този индивид?", довърши примата на "Пайнер" бившия си мъж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Античалгар
    Нали беше страшен кавалер от прекрасно семейство, с добро възпитание? Какво стана сега, че обърна плочата Емануелка?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари