Електрическият Москвич се оказа три пъти по-мощен от рекламираното

5
Оказва се, че има грешка в техническите данни на модела
Оказва се, че има грешка в техническите данни на модела Снимка: © ТАСС / Антон Новодережкин

Оказва се, че има грешка в техническите данни на модела

Първият електрически Москвич официално пристигна в едно от представителствата на марката и заедно с това се появи интересна информация за мощността на кросоувъра. Първоначално беше известно, че той ще се задвижва от електромотор с 68 конски сили, но това всъщност може и да не е вярно.

Според информация на изданието Autoreview, колата всъщност е с пикова мощност от 193 конски сили или близо три пъти по-мощен от първоначално обявените данни. Моторът, който от JAC произвеждат е с мощност от 150 конски сили и носи означението Е40Х, но тук той е с променени характеристики, отбелязва "Факти".

Заедно с това има информация, че батерията на колата също е различна и всъщност не е с капацитет от 55кВч, а е с капацитет от 65.5кВч. Тя също е дело на JAC и е адаптирана за новия Москвич, който според първоначалните данни трябва да минава 410 километра с едно зареждане. От компанията все още не са излезли с официално становище, което да потвърди ли отрече тези данни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    Запиши се отсега за на Киро Ментака електротрабанчетата "MADE IN BULGARIA 2022". Тя 2022г. мина, ама има 32...42...52, все някога ще стане!
  • 3
    1
    Русафильчик такой
    Записвам се сега за да го получа след 25 години.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари