Експертен съвет на Министерството на финансите обсъжда актуализацията на бюджета

0
Целта е той да бъде актуализиран до 1 юли
Целта е той да бъде актуализиран до 1 юли Снимка: БГНЕС

Целта е тя да е готова до 1 юли

Експертен съвет по актуализацията на бюджета се събира в Министерството на финансите. Целта - партиите във властта да уточнят последни детайли около новата сметка. Правителството вече обяви, че след актуализацията на бюджета - от първи юли кабинетът ще компенсира потребителите, които зареждат гориво за лични нужди с 25 ст. за литър, информира Нова телевизия.

И още, разчетите предвиждат да се премахне ДДС върху хляба, Планира се минималната пенсия от 1 юли да се повиши на 467 лева. А максималната ще расте на 2 стъпки - от 1 юли таванът може да стане 2000 лева, а от 1 октомври - 3400 лева. Увеличават се и данъчните облекчения за родителите. Амбицията е актуализацията на Държавния бюджет да е готова до 1 юли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари