Екс шеф на ГДБОП: Да не се окаже, че опасният Росен се е самоубил

0
За такива престъпления за 3-4 дни се подреждат версиите
За такива престъпления за 3-4 дни се подреждат версиите

Много информация излезе и много от версиите са противоречиви.

Първо се говореше за убийство и самоубийство. После се говореше за издирвана жена. Беше трудно да се повярва, че жена може да извърши такава специфична стрелба и изместване на трупове от едно в друго помещение. Това заяви в ефира на Нова телевизия експертът и бивш ръководител на ГДБОП - Тихомир Стойчев.

"Сега се говори за криминално проявено лице, осъждано в миналото, и издирвано в момента. Къде се води дело за оперативно издирване обаче. Това има голяма същност, защото говори за институционалната организация.", заяви Стойчев.

"За такива престъпления за 3-4 дни се подреждат версиите и нещата в логична схема. Да не се окаже, от сега предупреждавам, че много опасния голям планинар се е самоубил вече", каза той.

На въпрос дали може Ангелов вече да е напуснал страната и да се укрива в чужбина Стойчев отговори: "Не знам как МВР в момента работи със следовите кучета. Преди цялата ни граница се пазеше с такива животни", каза той.

Вчера МВР официално съобщи името на Росен Ангелов като заподозрян за шесторното свирепо убийство в Нови Искър. Той е бивш затворник, има криминално досие за блудство и педофилия. При спецакция вчера бяха отцепени съседни села на Нови Искър, където бе издирван Ангелов, но без успех. По непотвърдена информация във вила в района са намерени окървавените дрехи на килъра и мобилен телефон, притежание на една от жертвите - Кети Кюхова.

МВР предупреждава всички да внимават, защото заподозряният може да е въоръжен и много опасен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари