Екипът на BMST - град Русе, се срещна с индийския посланик

0

Екипът на BMST, гр. Русе, със своя супервайзор Теодор Недев, старши инструктор по йога - Ива Николова, Нина Василева и Димитър Дерменджиев,   който беше сред  официалните  организиратори на  Световния  Ден на Йога в България,  имаше честта да бъде поканен  лично от индийския посланик - Негово превъзходителство Г-н Раджеш Кумар Сачдева на официална вечеря, посветена на събитието в резиденцията на посолството в кв. Бояна гр. София.

Сред поканените бяха и всички български клубове, взели участие в организацията, както и Г-жа Йорданка Боянова – Председател на Индологическа фондация ”Изток – Запад”.

Негово превъзходителство Г-н Раджеш Кумар Сачдева беше силно впечатлен от мащаба и успешното развитие, което бележи Световен Ден на Йога в България. Тази година празникът беше отбелязан в 23 града на страната, три пъти повече от миналата година. На официалната вечеря беше представена и книга-албум, посветена на събитието от 2015 год., в която има снимков материал от всички държави, взели участие. Г-н Посланикът  заяви, че за него е огромна чест да приветства организаторите  и че ще положи  усилия  в подкрепата и  развитието на йога в България.

Екипът на BMST ще са радва да  приеме новото попълнение от ученици по  йога  стажанти е през следващата 2016 -2017  учебна година. През която са набелязани и нови, още по интересни проекти и   събития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари