Екатерина Захариева е осиновила дете

8
Депутатът от ГЕРБ е осиновила дете
Депутатът от ГЕРБ е осиновила дете Снимка: Екатерина Захариева / Facebook

Депутатът от ГЕРБ е осиновила дете

По време на пандемията тя е прекарала осиновителски курс.

"Аз имам личен опит от такъв курс, защото аз съм осиновител. Беше по време на най-тежките условия на ковид. Аз бях впечатлена от професионализма. Беше онлайн, но отговориха на доста голяма част от въпросите, които лично аз имах и всеки осиновител предполагам. Дори и за решението и преценката на органите след това дали да те впишат в регистъра, защото чисто формално може да отговаряш на условията - да нямаш заболявания, да имаш доходи, но психически да не си подготвен за тази стъпка", каза Захариева от трибуната в Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Теодор
    Супер ❤️
  • 0
    1
    Димитър Кънев
    Явно има угризения на СЪВЕТСТА.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари