ЕК предлага конфискуване на активите на заобикалящите санкциите на ЕС

0
Европейската комисия иска заобикалянето на санкциите срещу Русия да се счита за престъпление
Европейската комисия иска заобикалянето на санкциите срещу Русия да се счита за престъпление Снимка: ЕПА / БГНЕС

Европейската комисия предлага да се конфискуват активите и имуществото на нарушителите на санкциите на ЕС

Това се казва в изявление на ЕК, публикувано в Брюксел.

"Днес Европейската комисия предложи нарушаването на ограничителните мерки на ЕС да бъде включено в списъка с престъпления на ЕС", се казва в съобщението.

ЕК предлага заобикалянето на санкциите срещу Русия да се счита за престъпление в ЕС, се казва в изявлението, предава БГНЕС.

Освен това ЕК предлага да се конфискуват активите и имуществото на физически и юридически лица, които са нарушили санкциите.

"Целта на днешните предложения е да се гарантира, че активите на физически и юридически лица, които нарушават ограничителните мерки, могат да бъдат ефективно конфискувани в бъдеще", се казва в документа. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    до 3 , а и до останалите...
    Я прочетете Кисинджър какво е казал в Давос.:) Пък кой крив и кой прав, ще се разбере скоро. Колкото до военните действия, Путин няма нищо против тези действия да се проточат докато САЩ и ЕС умрат от глад, икономиките им спрат и се върнат в каменната ера. Впрочем , точно от това се притеснява и Кисинджър и настоява войната веднага да се спре без значение какви териториални отстъпки ще прави Украйна.:) Ех, телета милички, дано поне да получавате нещо за тъпотията си, че иначе сте много зян. Приличате на ОФ пропагандатори от близкото минало - тъпи, но с ентусиазъм и плам в очите!:)
  • -1
    4
    до русенец
    По стъпките на Хитлер върви Путин. Анексира и завзема територии със сила без да му пука от правила и международни норми
  • 1
    3
    Копейкин до русенеца
    Грешиш, руснаците не идват след Хитлер, а сега те са самоя див националсоциализъм. Не случайно Путлер започна тази война. И понече "самая могучая" не може да се справи с украинците, сега унищожава изцяло Донбас.. Явно болният му мозък проумява, че няма да победи и да сломи украинския народ, затова е решил да унищожи и изравни със земята всичко - промишленост, комуникации, инфраструктура, училища, болници, жилища. А уж се грижеше и щеше да освобождава. Жалък и смешен диктатор, маниак и убиец.
  • 1
    2
    Прокурора
    Най-добре да се забранят и водят под наказателна отговорност рашистки предателски тролчета като тоя "русенец". Под всяка статия първи ръси тъпи антибългарски коментари за рашистките хибридни окупатори!
  • -1
    1
    русенец
    А защо не направите направо една "Кристална нощ"? Минахте вече през забраняване на руски книги, прогонване на руски граждани и конфискуване на имоти. Сега е ред и малко кръвчица да пролеете, защо си играете на дребно?! Така и така вървите по стъпките на Хитлер, поне го следвайте във всичко. То че няма да направите Четвърти райх е ясно, ама лошото е, че след Хитлер идват руснаците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари