Две деца пострадаха при катастрофа край Враца

0
Бус и две коли се удариха край врачанското село Мраморен
Бус и две коли се удариха край врачанското село Мраморен

Бус и две коли се удариха край врачанското село Мраморен

Инцидентът е станал около 14:30 часа в петък, предаде NOVA.

По информация на очевидци микробусът, който се движел в посока Враца, изведнъж се завъртял на пътя и ударил челно една от колите, идващи в посока към село Баница. След това бусът блъснал и втори автомобил, който също пътувал в тази посока и го изхвърлил в канавката.

Пострадали са всички, които са пътували в първата кола. Малкото момченце, което е на годинка, е в най-добро състояние, уточниха от Спешния център във Враца, но по-голямата му сестричка е с черепно-мозъчна травма и е транспортирана незабавно към „Пирогов”. Двамата им родители са под наблюдението на лекарите във врачанската болница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари