Двама от пострадалите при инцидента край Две Могили са в тежко състояние

10
Единият от автомобилите е бил с неработещ фар и това е подвело другия участник в катастрофата
Единият от автомобилите е бил с неработещ фар и това е подвело другия участник в катастрофата Видео: Русе Медиа

Единият от автомобилите е бил с неработещ фар и това е подвело другия участник в катастрофата

Тежката катастрофа на пътя Русе - Бяла все пак се е разминала без жертва, но със седем души в болница. Първоначалната информация, подадена от полицията, бе за загинал водач на БМВ-то, но впоследствие се оказа, че всички участници в инцидента са живи. Единият от водачите не е бил открит в автомобила и затова отначало екипите са помислили, че е изхвръкнал при удара, пише Русе Медиа.

Катастрофата е станала между двата разклона на Две могили. БМВ с русенска регистрация с мъж и жена се е движило към Бяла, когато на прав участък с разрешено изпреварване след разклона за с. Екзарх Йосиф, се е ударил челно с лек автомобил „Форд“ с австрийска регистрация, в който са пътували петима българи.

Единият от автомобилите е бил с неработещ фар и това е заблудило другия участник. При удара двете коли са изхвръкнали извън пътя. Наложило се е част от хората да бъдат извадени с помощта на пожарникарите, които са били изпратени на място заедно с полицията и три линейки на Спешна помощ.

В болница са откарани първоначално петимата души от форда и съпругата на водача на БМВ-то. Впоследствие той също се е почувствал зле и също е транспортиран до болницата в Русе. Двама от ранените са в тежко състояние. Причините за катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    гост
    БМВ и ФОРД никога не са се обичали като политиците си и при първият сгоден момент го показват.
  • -8
    3
    фафафаф
    бе кат караш ПОлека,може и без фар
  • 6
    2
    ...
    Шокиращ брой автомобили у нас са с частично неизправни светлини и нито една такава маймуна не проумява, колко сериозно всъщност е това. Крайно време е полицията да удари твърдо по тази тема. Не работи светлина, спират те, нямаш крушка на момента пред полицията да я замениш и веднага ти свалят регистрационните табели, ВЕДНАГА. Ако се завие нова крушка и проблема е възникал по друга причина да се дава предписание с тридневен срок от работни дни да се елеминира проблема и да се представи в най-близкото управление на КАТ заедно с предписанието или отново още по строго и продължително лишаване от регистрация. Има елементарен лек за всичките тези пълни глупости, заради които мре маса хубав народ. Ако е силиконова торба стискала само пишки през живота си и не може да сменя крушки да се е научила щом е седнала зад волана. С шофирането идват огромен брой отговорности, тази е една от тях. Ако автомобилът е с изкилиферчени светлини от новите и е нужна намеса на специализиран сервиз да се дава едномесечен срок предвид чакането за прием по такива сервизи. ТОЧКА.
  • 21
    1
    Спиро
    Бус с неработещ фар, пълен с цигани блъска БМВ с младо семейство. Жената и мъжът са в тежко състояние, вероятно никога няма да се оправят напълно, а гнусните орки вече са пропаднали от ракия в двемогилския цигански коптор.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари