ДПС твърди, че премиерът е заплашил техен депутат

0
"Аз вас ще ви оправя", е казал премиерът, според зам.-шефа на движението Станислав Анастасов
"Аз вас ще ви оправя", е казал премиерът, според зам.-шефа на движението Станислав Анастасов Снимка: БГНЕС

"Аз вас ще ви оправя", е казал премиерът, според зам.-шефа на движението Станислав Анастасов

Парламентарната група на ДПС твърди, че премиерът Кирил Петков отправил заплаха към депутата от ДПС Станислав Анастасов преди няколко седмици, като е замесил името на координатора по санкциите, който е с ранг на посланик в Съединените щати Джеймс О`Брайън, информира БНР.

Как е отправена заплахата - разказа самият Станислав Анастасов:

"Кирил Петков се опита да ме привика с жест. Застанах на дистанция около метър и половина - два, за да може все пак да се чуваме. Не държа някой да ми говори на ушенце, ние сме против тези неща. Той ми каза: " Аз ще ви оправя". Не повярвах на ушите си, казах "Моля", а той повтори: "Аз вас ще ви оправя". Каза "Джеймс О`Брайън е името на човека, до три седмици очаквайте новини. Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, а той се облегна назад и каза: "До три седмици очаквайте новини". Имаше колеги зад мен, от групата, между другото, така че има достатъчно свидетели на случката".

Парламентарната група на ДПС внася в деловодството на парламента проекторешение за създаване на временна анкетна комисия за казуса с енергийният проект "Южен поток", това обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари