ДПС не искат "пенсионерски" туризъм по морето

0
Партията на Ахмед Доган внесе поправки в закона за шума, с които връща изцяло стария режим
Партията на Ахмед Доган внесе поправки в закона за шума, с които връща изцяло стария режим Снимка: БГНЕС / Архив

Общините отново да контролират шума на открито, а не МВР, както бе разписано с приети в началото на лятото промени в закона.

Това поиска ДПС, като внесе поправки в закона за шума, с които връща изцяло стария режим. Предишните промени в закона бяха направени по предложение на НФСБ.

"Целта ни е да се преустанови пълното унищожаване на голяма част от българския дребен и среден бизнес - по-точно ресторантьорският по Черноморието", обясни зам.-шефът на групата на ДПС Хамид Хамид, цитиран от Той коментира данни на асоциацията на ресторантьорите, според които тази година има над 40% спад.

Предишните помени постигнаха пълното унищожаване на този бизнес и голям отлив.от българските курорти. Някой целеше да вкара туристите по хотелите и те да не излизат навън, коментира Хамид.

"Не желаем българският туризъм да се превръща в пенсионерски или курортите ни да се превръщат в старчески домове. Искаме модерни курорти, които да бъдат посещавани от повече млади хора от цяла Европа", допълни той.

"Това е репресия, която започва малко след здрач. В 21:00 часа още е светло, хората не са седнали да вечерят и идват полицаи и затварят заведението", каза още зам.-шефът на ПГ на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари