Доверчива русенка е станала жертва на двама сутеньори

1
Двама сутеньори – мъж и жена, и двамата с начално образование, се разминаха с условни присъди.
Двама сутеньори – мъж и жена, и двамата с начално образование, се разминаха с условни присъди.

Двама сутеньори – мъж и жена, и двамата с начално образование, се разминаха с условни присъди.

Срещу тях е внесен обвинителен акт за това, че измамили жена с обещание за по-добър живот, както и че ще дарят дрехи на приют „Добрия самарянин“ в Русе. Това станало „с цел да бъде използвана за развратни действия“, е посочено в споразумението, което те сключили с прокуратурата.

Не дълго след големите думи обаче, истинското лице на двамата престъпници лъснало и станало ясно, че доверчивата русенка е жертва на принуда да проституира, съпроводена с противозаконно лишаване от свобода.

Престъплението е извършено през март 2014 г. След като били събрани доказателства, открити множество свидетели, делото стигнало до съдебната зала.

Там обаче адвокатът на престъпниците пожелал сключването на споразумение между клиентите му и държавното обвинение. Предложението било подкрепено от прокурора и одобрено от съдията, поради което вместо разпит на дошлите свидетели и вещи лица, се стигнало до бързо подписване на документа.

Това станало и в присъствието на пострадалата, която мислела, че делото срещу насилниците започва и очаквала те да бъдат адекватно наказани.

Наказанието на сводницата, въпреки че била вече осъждана, се оказало условно – 2 години и 6 месеца, с 4 г. и 6 м. изпитателен срок, както и глоба от 8 000 лева, дължима на държавата. Същата санкция получил и „колегата“ й.

Споразумението има последиците на влязла в сила присъда. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари