Доналд Тръмп: Некомпетентното ръководство на САЩ ни води към трета световна война

1
Мога да кажа кой не го направи: Русия, така отговори на въпрос за взривяването на газопроводите "Северен поток" и "Северен поток 2" Тръмп
Мога да кажа кой не го направи: Русия, така отговори на въпрос за взривяването на газопроводите "Северен поток" и "Северен поток 2" Тръмп Снимка: Facebook

Мога да кажа кой не го направи: Русия, така отговори на въпрос за взривяването на газопроводите "Северен поток" и "Северен поток 2" Тръмп

"Некомпетентността на сегашното ръководство на САЩ може да доведе до трета световна война". Това заяви бившият американски президент Доналд Тръмп в интервю пред Fox News, чиято разширена версия беше показана в сряда вечерта, предаде Агенция Фокус.

"Всичко това може да доведе до трета световна война. И дори не става въпрос за газопровода", заяви Тръмп, отговаряйки на въпрос кой според него стои зад саботажа на газопроводите "Северен поток" и "Северен поток 2". Той отказа да назове имената на отговорните за саботажа, като подчерта, че не иска да създава проблеми на страната си. "Мога да кажа кой не го направи: Русия, отбеляза бившият президент на САЩ и добави, че не иска "да закопава страната (САЩ) по-дълбоко, отколкото е сега“.

"Живеем в най-опасното време в историята. Преди всичко заради некомпетентните хора в нашето ръководство", продължи Тръмп, отбелязвайки, че страховете му са породени и от заплахата от използване на ядрени оръжия. "Заради въоръжението това е най-опасният момент в историята на нашата страна и в историята на света. И имаме некомпетентен човек в нашето ръководство", заключи Тръмп.

По-рано Тръмп многократно заявяваше, че президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към трета световна война. Бившият държавен глава също твърдеше, че ако спечели президентските избори, може да осигури уреждане на ситуацията в Украйна за един ден, но така и не уточни как смята да постигне това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Разсмя ме
    Този перхидроления направо ме разсмя. Аме неговото управление по-добро ли беше. Да сиприпомним ли, когато най-нагло той говореше и се караше на европейските страни, че ако искат НАТО да ги защитава, трябва да отделеят много повече пари за оръжия /разбирай американско/. въпреки, че в Европа си произвеждаме всичко. Иска повече пари да харизваме на американците, а какво право му даваше на този перхидролен клоун да определя коя ще е столицата на Израел. Бъркат се в арабския свят, но тълпита арабели не тръгват към Америка /далеч е/, а тръгват към Европа. Ако някога стане чудото и този перпидроления отново ръководи политиката на американците по начина, както беше преди, то тогава ще почнем да качваме арабелите на кораби и да ги изпращаме за техния континент. Нека Тръмп си гледа афроакемиракнице, китайците, мексиканците, доминиканците и да не се меси в политиката на Европа. А иначе Тръмп е като Путин - единия иска повече пари от европейците за оръжия, други пък въвежда нов военен данък върху собствения си народ, за да въоръжава окупационната си армия.
  • 5
    3
    Красимир
    Ами очевидно е, не отскоро вече, на къде е поведен Света....Все още се надявам, че в един момент разумът ще надделее. Дано не е прекалено късно тогава...
  • 7
    2
    пхахахаха
    дора, тъпа си, како
  • -8
    1
    Дора Петрова
    GO GO biden!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари