Добре дошли, шампиони!

7
Тържествено посрещане на националите от ТСК - Русе
Тържествено посрещане на националите от ТСК - Русе Видео: Русе Медиа

Тържествено посрещане на националите от ТСК - Русе

Тържествено посрещане на националите от ТСК - Русе, взели участие в Европейското първенство по вдигане на тежести в Русе, се състоя в тренировъчната зала на клуба в Спортен комплекс „Ялта“, предава Русе Медиа. Много поздравления имаше за четирикратния европейски шампион по вдигане на тежести Ангел Русев, за носителя на сребърен и бронзов медал Джан Зарков и за съотборничката им Рени Русева. Четвъртата състезателка и носител на бронзов медал в изхвърлянето Надежда Мей-Нгуен отсъстваше.

Председателят на клуба проф. Кирил Панайотов поздрави щангистите от Русе за успешното им представяне и радостта, която донесоха на цяла България. Специални благодарности за работата си получиха и двамата треньори Кръстина и Радослав Атанасови.

И ако златото на Ангел Русев бе очаквано, то голямата изненада бяха медалите на Джан Зарков в същата категория, което го определя като голямата надежда на българските щанги. ТСК - Русе отново е на първо място с успехите си на Европейското първенство, а сега голямата цел е класиране за Олимпиада на Ангел Русев, който ще има 40 дни да се върне в по-високата категория.

Талантливите спортисти бяха отличени за постиженията си с грамоти от областната управа, а проф. Панайотов получи плакет за заслужите си. Поздравителни адреси бяха връчени и от името на кмета Пенчо Милков. Следващата седмица състезателите ще бъдат наградени и с парични премии.

За посрещането на медалистите бяха приготвени торта и шампанско, което по традиция бе отворено от шампиона Ангел Русев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Мира
    Браво момчета! Все повече победи и признания да имате!
  • 4
    2
    УжассссссссТ!
    Само турски §§иг@ни, пардон, местни афро-американци!
  • 9
    1
    русенец
    А този цайсатия дебел кумуняга зам. кмет какво прави при нашите герои? Бенчооо, да го лапаш, боклук либийски некадърен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари