До среднощ разпитваха съучениците на Габи

0
Цял клас четвъртокласници заедно с класната им ръководителка и директора на школото стояха до 1,30 ч. през нощта в 6-о РПУ и даваха показания
Цял клас четвъртокласници заедно с класната им ръководителка и директора на школото стояха до 1,30 ч. през нощта в 6-о РПУ и даваха показания

Цял клас четвъртокласници заедно с класната им ръководителка и директора на школото стояха до 1,30 ч. през нощта в 6-о РПУ и даваха показания заради смъртта на съученичка, пише Стандарт Нюз.

11-годишната Габи, единствено дете в семейството, почина в петък вечерта, след като неин съученик я ритна в корема по време на междучасие. Трагедията стана в столичното 52-ро училище на ул. "Пушкин" 12. Класната нахокала побойника. Цели 2 часа Габриела не давала признаци, че изпитва болки или не й е добре. След това обаче рязко й прилошало.

Класната я завела при докторката, но за нещастие тя си била тръгнала 15 минути по-рано. Детето припаднало 3 пъти, като си гълтало езика. При едно от паданията се ударило странично в радиатор. Директорът извикал линейка, но когато тя стигнала в "Пирогов", Габи вече не давала признаци на живот. Лекарите се опитали да я оперират, но тя починала.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари