До откриването на Сашко МВР няма да прекратява работа

1
Дронове с термокамери продължават да работят на терен, както и планински спасители с кучета
Дронове с термокамери продължават да работят на терен, както и планински спасители с кучета Снимка: БТА / Милен Миланов

Дронове с термокамери продължават да работят на терен, както и планински спасители с кучета

"МВР ще продължи да работи без да спира, докато открие 12-годишния Александър Цветанов", заяви директорът на ОДМВР - Перник старши комисар Павел Млеканов. С пълна сила продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствени действия, отбеляза той.

"Днес са планирани нови мероприятия", съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов. "Отново в издирването са включени всички служители от пернишката дирекция, пожарникари, представители на СДВР, жандармерия, Столична община, планински спасители и хиляди доброволци. Момчето е обявено за общодържавно издирване. Всякаква информация от граждани и представители на институции се проверява детайлно и би била полезна за намирането му", заяви Алексов.

В пълен обем се използват техническите средства, предвидени за работа в подобна ситуация. Дронове с термокамери продължават да работят на терен, както и планински спасители с кучета. Полицейските четириноги също не са спирали да издирват малкия Сашко. Всички налични камери за видеонаблюдение се проверяват непрекъснато, както и всеки сигнал, подаден от граждани.

Открехната стои вратата на кооперацията в Перник, в която живее бабата на изчезналия в петък 12-годишен Александър Цветанов. Всички съседи се надяват момчето да се прибере живо и здраво.

В очакване е и Брезник, където работи бащата на изгубеното дете.

Александър е висок около 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки „Адидас“ и носи със себе си розово плюшено мече. Той изчезна на 11 ноември следобед при разходка в местната планина Голо бърдо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари