Дневен хороскоп за 9 септември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

На 9 септември 2023 г. една от зодиите ще бъде посетена от неочаквана идея

Как най-добре да прекарате съботния ден вижте в дневния хороскоп.

Овен

Днес трябва да се вслушате в съветите на другите. Сред тях може да има доста неочаквана идея, която ще ви е от дългосрочна полза.

Телец

Днес си струва да се вслушате в мненията на приятели, познати и дори просто непознати. Но се опитайте да не позволите на техните гласове да заглушат собствените ви мисли.

Близнаци

Днес можете да намерите съюзник на най-невероятните места. Бъдете възможно най-отворени за комуникация и възможността ще се превърне във факт.

Рак

Днес това, което обикновено се крие в подсъзнанието, може да излезе на повърхността и да изплаши някого. Склонността ви към мистика днес ще се засили.

Лъв

Днес ще ви трябва цялата сила, която можете да съберете. В хаоса около вас вие сте единственият човек, който може да приведе всичко в относителен ред и сега не е моментът да се отпускате.

Дева

Днес е препоръчително да отидете на басейн. Ако това не е възможно, просто вземете по-хладен душ и денят ви ще бъде по-успешен.

Везни

Днес ще сте в закачливо настроение. Подгответе околните за това, в противен случай някой може да бъде наранен от прекалената ви остроумност.

Скорпион

Днес ще си възвърнете самочувствието, което малко е отслабнало напоследък. Ситуацията ще започне да се променя към по-добро.

Стрелец

Днес вашите собствени нужди трябва да са от първостепенно значение. Няма как да сте полезни за другите, ако не сте такива за себе си.

Козирог

Днес ще трябва да направите някои жертви, но по-късно усилията ви ще донесат много полезни резултати. Най-важното е да проявите търпение.

Водолей

Това е ден, в който ще се случат много неочаквани срещи. Не планирайте нищо. Вечерта може да е непредсказуема.

Риби

Тази събота не подценявайте късмета, който ви е сполетял. Първо, вие се лишавате от удоволствие и второ, късметът може да ви се обиди. Вярвайте си повече.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари