Дневен хороскоп за 7 януари 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Във вторник ще сте по-големи оптимисти за развитието на вашите лични или професионални дела.

Различни новини или събития ще са причина да се радвате на живота. Днес избягвайте прояви на света или дребнавост, които могат да ви направят досадни или неприятни за другите хора около вас. Вторник ще бъде неблагоприятен ден за пътуване за жените над 35 годишна възраст или за комуникация с хора от друго населено място, с които имат да разрешават някакви неприятности. Днес неочаквани събития могат да ви разочароват, Не защото са лоши за вас, а защото са се развили по начин, по който вие не сте очаквали. Днес бъдете внимателни в разговори свързани с пари с интимния си или брачен партньор, или с други хора от семейството ви. Денят вещае опити за заблуда или манипулиране на действия свързани с пари.

Днес ще имате благоприятно време за срещи за събирания, но ако се сблъскате с хора които обичат да спорят, по-добре игнорирайте тяхното присъствие. 

Овен

Този вторник не бъдете прекалено нетърпеливи. Каквото има да става - ще стане, но когато е най-доброто време за него.

Телец

Този вторник пазете вещите и интересите си. Ще преживеете неочаквана инвазия. С малко настойчивост ще излезете невредими от ситуацията.

Близнаци

Това е ден, в който да потърсите нещо ново за себе си. Не си позволявайте да затънете в рутина и скука. 

Рак

Този вторник не отказвайте служебно предложение дори да ви се струва, че няма да може да се справите с него. В последствие ще се окаже, че ще имате достатъчно време.

Лъв

Денят може да ви поднесе някои изненади в личен план. Не се страхувайте от промяната, нито от самотата. Очаква ви ново начало.

Дева

Днес не приемайте подаръци, за които имате съмнения, че ви се подаряват с цел, която не е толкова благородна. Не се подавайте на изкушението.

Везни

През този ден бъдете честни със себе си. Това, че нещо ви харесва не означава, че ви е нужно. Само ще се натоварите излишно.

Скорпион

Денят ще е успешен за онези, които са готови за приключения. Също така ще приветства хората, готови на саможертва.

Стрелец

Днес ще удивите околните с оригиналността си. Може смело да използвате актьорските си умения, без да ви мъчи съвестта.

Козирог

Днес ще приемете заслужени овации и поздравления. Много е важно да сте сигурни в успеха си, така той ще е по-продължителен. 

Водолей

Денят може да ви поднесе някои изненади. Не винаги може да е вашето и днес ще трябва да се сетите за този факт. Наблегнете на правилата.

Риби

Този вторник може да се почувствате малко объркани. До обяд не предприемайте важни действия, а после също си отваряйте очите на четири. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари