Дневен Хороскоп за 6 Юли 2015

0
Дневен Хороскоп за 6 Юли 2015
Дневен Хороскоп за 6 Юли 2015

Овен

И в следващите дни ще се чувстват влияния от уикенда, затова трябва да бъдете много търпеливи и отстъпчиви с околните, а не да усложнявате отношенията си. Овните гонят куп амбициозни цели, но сега още веднъж да обмислят плана си, повече реализъм не вреди, а и трябва да посвият кръга на задачите. Има риск от претоварване, не поемайте твърде много ангажименти.

Телец

В понеделник сте настроени за работа и общуване, те взаимно си помагат и вие бързо ще се убедите, колеги и познати ви предупреждават за сложни ситуации или ви съдействат съвсем навреме. Телците са подготвили сериозно изявата си, разчитат на запаси от идеи, материали, средства. Но и подкрепата е от голяма полза, заздравяват връзки с важни хора. Дамите са отзивчиви към ваши грижи.

Близнаци

Този понеделник доста бавно влизате в обичайното си делово темпо, работата не върви леко, партньорствата също. Близнаците да бъдат по-предпазливи при избор на сътрудници и съюзници, другите мислят само за личната си изгода. Но пък и силите ви не са големи, трябва да разчитате на известно съдействие. Преценявайте по-сериозно разходи и не бързайте с постигане на желанията си.

Рак

Началото на седмицата носи възможности за изява и печалби, за някои не сте и подозирали. Група Раци зависят от колеги и приятели, мъчат се да организират по-продуктивно обща дейност. Е, има и неща, с които можете да се заемете сами, да усвоите знания и умения, да се радвате на по-престижна позиция. Пак ще се грижите за обичаните хора, но без да се нагърбвате и с техни отговорности.

Лъв

Ведро начало на седмицата, но въпреки амбициозната ви програма работата не тръгва леко. Лъвовете да помислят дали не си правят нереалистични планове, желанието е едно, обстоятелствата друго. Някои по-бързо се пренастройват и ще използват възможности за скромни изяви и печалби, втори ще подхождат практично към проблеми с техника и финанси. Важното е, че ще напредвате.

Дева

В понеделник вие и Стрелци трябва да се хванете първо с изостанали задачи и едва като разчистите тези проблеми ще дойде ред на новите проекти. Девите да се опрат на колеги, познати, съседи дори ако другите не споделят техните високи цели... Справяте се сръчно с разни битови и технически трудности, ще амбицирате и околните, екипът така се сплотява. Обаче се пазете от преумора.

Везни

Този понеделник страните от спорове на околните, ще внушавате и на Водолеи да гледат главно своята работа. Везните са прави да избягват разправиите по въпроси, по които не са подготвени или нямат пряк интерес. Не е и време да разгласявате свои идеи за начинания, просто изпълнявайте задълженията си и подготвяйте новия план. Вечерта на купон си знайте мярката, наблюдават ви.

Скорпион

В началото на седмицата делата не тръгват леко, някои от знака даже може да останат разочаровани от резултати и постъпления. Дали Скорпионите са се подготвили както си трябва за дейността, прилагат ли новости, или само много упорстват? Вечерта се вижте с приятели, ако споделите проблемите, ще дадат свежи идеи, ще ви обещаят услуги и пр., това ви окуражава за бъдещи изяви.

Стрелец

В понеделник вие и Деви приключвайте първо изостанали дела, събирайте информация за новите си проекти. Повечето Стрелци имат властта да възлагат задачи на колегите си, да изискват дисциплина, да прокарват свои виждания за подобряване на работата в екипа. Разчитате на помощта на другите, бъдете тактични, търсете изгодни за всички решения, важно е да печелите и уважение.

Козирог

Началото на седмицата за вас и Риби идва с доста тежки задачи, а не ви се ще да се нагърбвате с такива. Козирозите ще търсят помощ и от по-млади колеги, вероятно не са твърде опитни, а и от влиятелни познати. Можете да говорите за служебните си грижи и на купон, но гледайте да не предизвикате клюки, ще засегнете и чужд интерес. Ако не сте във форма, съветвайте се със специалист.

Водолей

В понеделник Везни ви подтикват да бягате от чужди спорове и грижи. За група Водолеи сега и в следващите дни са открити много пътища, някои намират подкрепа за смелите си проекти при нови партньори и шефове. Хората оценяват находчивостта, ще ви дадат свобода да действате, екипът само печели. Мислите и за учене, то е стабилна база за бъдещите ви идеи.

Риби

За понеделник се очертава много работа, а Козирози в кръга ви не са настроени да се включват. Вие пък не бързайте да харчите приходите си веднага. Някои Риби първо трябва да изяснят и уредят финансовите въпроси в екипа, не да мислят само за своята печалба. Други са готови да участват в разни съюзи, за да бранят позициите си, сега решава силата на аргументите и на принципите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари