Дневен хороскоп за 4 ноември 2018

0
Виж дневеня хороскоп за всички зодии
Виж дневеня хороскоп за всички зодии

В неделя ще обмисляте или ще обсъждате бъдещи действия и ангажименти свързани с деца евентуалните разходи, които ви предстоят за тях.

През този ден благоприятно развитие ще имат финансовите ви дела с дете или млади хора. В неделя ще ви разтревожи новина свързана с неприятно събитие в живота на човек от кръга ви приятели. Днес мога да ви натъжат новини свързани с някой, който е роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен. Семейството ви неочаквано ще възникне здравословен проблем, който ще има връзка с вирусна инфекция, ще бъде в следствие на силен стрес и други.

Младите мъже ще бъдат принудени да прекарат повече време в дома си или ще имат повече домашни задължения, което ще повлияе негативно на настроението им. 

Овен

Днес ви е трудно да се съсредоточите. Илюзии, измама и самоизмама ви преследват през целия ден, но не зацикляйте на мисълта, че ви лъжат. Трябва да си мислите за нещо много хубаво.

Пазете си половите органи. Ако видите изхвърлени обувки – очаква ви успешен завършек на започнатата работа. Днес са полезни пикантните ястия и чесънът.

Телец

Днес ви е трудно да се концентрирате. Това, което искате да запазите в тайна, неволно може да го кажете. Бъдете внимателни на път, могат да ви чакат различни изненади.

Ако няколко пъти подред видите изхвърлени обувки – очаква ви успешен завършек на започнатата работа.

Днес са полезни пикантните ястия и чесънът. Облечете нещо в ярко жълто или ярко червено.

Близнаци

Възможно е днес да разобличите някаква интрига или измама. Това ви носи морално удовлетворение. Но едва ли някой ви заплаща и лев за това. Бъдете внимателни на пътя.

Може да се случат неприятни изненади. Не позволявайте да ви налегнат тежки мисли. Задушете си картофки с чесън.

Ако случайно видите захвърлена от някого обувка – очаква ви щастлив край на нещо започнато от вас.

Рак

Не позволявайте на лоши мисли да окупират главата ви. През тези дни се съставят енергийните програми на живота ви през следващия месец. Сега всички мислени или изказани пожелания са много активни и често се сбъдват в реалния живот.

Хапнете задушени зеленчуци с чесън. Ако видите хвърлена от някого обувка – очаква ви щастлив завършек на започнатата работа.

Лъв

Днес нямате право на грешки. Но в действителност те ще бъдат много, дори и по пътя. Има риск да се заблудите, дори след две улици. Задкулисните игри и интриги са стигнали поредната си кулминация.

За това бъдете подготвени. Може би ви очакват някакви разобличителни материали. Подходящи за хапване днес са пикантните храни и чесънът.

Ако видите изхвърлена от някого обувка – очаква ви щастлив завършек на нещо.

Дева

Днес ви е трудно да си съберете мислите. За това не трябва да подписвате важни документи, защото рискувате да не забележите сериозни пропуски във ваш ущърб.

Разсеяността ви и склонността ви да приемате желаното за действително ви носят малко неприятности в различни сфери на живота.

Бъдете особено внимателни на път, където могат да се случат най-неприятните изненади.

Везни

Лъжи, разобличения, илюзии, самоизмами ви преследват през целия ден. Но вие не трябва да си мислите през цялото време, че ви лъжат. Необходимо е да мислите за положителни неща.

Днес са полезни ястия с повече подправки и чесън. Ако видите изхвърлена обувка – очаква ви щастлив завършек на ваша работа.

Скорпион

Тази сутрин не си позволявайте лоши мисли да окупират главата ви. Помнете, че именно през това време се създават енергийните програми на живота през следващия месец.

Бъдете внимателни по време на път. Застрашени сте от лъжи и кражби. Вършете само тази работа, която ви е най-необходима.

Ако видите изхвърлена обувка – ваша дейност ще завърши с успех.

Стрелец

По възможност се постарайте по-малко да говорите и по-бързо да действате. Днес задкулисните игри и тайните борби достигат поредната си кулминация.

За това е по-добре предварително да сте подготвени за някои разобличения и анонимки.

Може да излезе наяве някоя семейна тайна. Днес са полезни пикантните храни. Ако видите изхвърлена обувка – ваша работа ще има щастлив край.

Козирог

Вършете само тази работа в чиято необходимост нямате никакви съмнения. Бъдете внимателни на път, може да има различни изненади. Изказвайте мислите си ясно.

Всяка лоша дума днес може да се окаже “пророческа”, поради факта, че сега всички мислени или изказани пожелания са силно активни и много често се сбъдват в реалния живот.

Водолей

Не позволявайте на глупави мисли и некоректни предложения да окупират главата ви. В момента задкулисните игри и тайните борби достигат поредната си кулминация.

Бъдете готови за някакви разобличения и по възможност по-малко говорете, а повече действайте. Може да облечете нещо в червен цвят.

Ако видите изхвърлена обувка – очаква ви щастлив завършек на ваша работа.

Риби

Няма смисъл да подписвате важни документи. Възможно е да намерите в тях много несъответствия. По-добре днес да отмените всички важни срещи и пътувания.

Пазете си половите органи. Ако случайно няколко пъти поред видите изхвърлени обувки – очаква ви щастлив завършек на започнатата от вас работа.

Яжте повече чесън и ястия с много подправки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари