Дневен Хороскоп за 3 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 3 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 3 Юни 2015

Овен

Сряда носи ведро настроение, предизвиквате интерес в различно обкръжение, с всеки си имате думата. Овните да внимават, може да се подведат и да се обвържат с губещи екипи и начинания. Бъдете много взискателни в оценката на офертите, а и към колеги и партньори – по-строги. В някои случаи е най-разумно да изчакате развитие на условия, подходящо за самостоятелен проект.

Телец

В сряда деловите проблеми показват какви противоречия назряват в екипа ви, между партньори. Телците да бъдат по-бдителни, колеги и познати разчитат на закрилата на висшестоящи. Вие пък имате сериозни аргументи срещу опитите за далавери, ще прокарвате идеите си с такт. Има и представители на знака, които откровено споделят план, околните не помагат, но ще следват примера.

Близнаци

Тази сряда близки Раци ви внушават търпеливо да преодолявате деловите трудности в името на екипния успех. Близнаците упорстват по поети задачи, на моменти им е доста напрегнато. Хубавото е, че усилията ви се увенчават с добри резултати и печалби, а преодолените пречки са доказателство: можете да разчитате на приятели, колеги, познати, те са сериозни професионалисти.

Рак

В сряда подтиквате и Близнаци много търпеливо да работят за изява и печалби, инициативите се натъкват на обективни пречки. Раците са подвластни на тези влияния до следващия понеделник, но въпреки грижите си намират време да общуват с околните. Другите също имат болки и тревоги, вашата окуражаваща дума може доста да помогне, не се скъпете. А и стореното добро ще се върне.

Лъв

Тази сряда проблемите в работата и най-вече идеите ви за нови изяви и печалби ви карат да се огледате за други партньори. Лъвовете по интуиция улавят и завистта, и интригите в екипа, не бива да се поддават на изкушения да си го върнат. Ще намерите 1-2 добросърдечни професионалисти, с тях споделете намерения, разбирателството е завидно и успехът скоро ще ви радва.

Дева

Сряда е добра за деловата ви изява и печалбите, но изисква да действате по най-точно обмислен план. Някои Деви очакват успех за сметка на грешки на свои колеги и познати, такава стратегия е губеща и скоро ще си спомнят за предупреждението. Ако сте искрени и отзивчиви към хора в по-затруднено положение, ще привлечете нови приятели, а начинанията бързо се разрастват.

Везни

Тази сряда е добра за изява и печалби, но мнозина от знака май гледат само своя интерес. Везните могат да разчитат на завидни постъпления и публично признание, а ако близки и познати търсят подкрепата им – да не им я отказват. Някои са склонни да пренебрегват молби за услуги и съвети, скоро и роднини ще им покажат, че общуването и взаимопомощта са по-големи съкровища...

Скорпион

От последните дни на май все ви се струва, че губите много време заради чужди грижи. Е, Скорпионите да не се съдят толкова строго за отзивчивостта към проблемите на близки и познати. И вие имате „заслуга”, говорите надълго и нашироко за делови идеи, ала не е лошо да стесните аудиторията до хората, с които предстои да си сътрудничите. Работата ще тръгне бързо, леко, с печалба.

Стрелец

Днес и утре се пазете от спорове с близки, бързо ще усложните отношенията си. Пък и Стрелците да не се надценяват толкова, все им се струва, че вършат всичко и най-добре, а и другите имат принос. Срещи с колеги и познати ще ви накарат да заложите на нови партньорства, начинанията ще вървят на печалба. Трудът ви ще бъде оценен по достойнство, а и ще ви е приятно в такива екипи.

Козирог

В сряда имате притеснения за финанси, ще се засилват с изтичане на деловата седмица. Козирозите да отложат малко амбициозните си планове за изява, натъкват се на обективни пречки, трябва да привлекат помощ, да актуализират плана си. Ще се справите със ситуацията, но първо анализирайте нещата в детайли, не бива да подценявате рискове, а и критични бележки на околните...

Водолей

ази сряда не сте доволни от хода на делата, но не бързайте да променяте всичко из основи. Едни Водолеи оправят положението благодарение на роднини, приятели, познати, препоръки и други техни услуги са безценни. Втори мислят за смяна на дейност, внимателно да проучат нещата. Трети ще работят с екип, за момента са ОК. Грижете се за уреди, информация, пътуване.

Риби

Уж в сряда се не сяда, а вие трябва да забавите деловото темпо. Доста Риби зависят от дейността на колеги и партньори, в екипа дисциплината не е на висока. С такт и търпение ще подтикнете околните да се стегнат, работата не чака и не бива да се стига до административни стъпки да се спазят срокове. Вие сте стриктни, показвате за пореден път чувство за отговорност и ви ценят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари