Дневен Хороскоп за 29 Март 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Отслабват вчерашните влияния, ако сте недоволни от сътрудници и партньори, ще се мъчите да изясните проблемите из основи. Овните да не настояват за такива разговори с Лъвове, не са на същата вълна. Сега и своето поведение анализирайте, май привличате хора, които не ви подхождат. Денят не е лек, но с упорит труд и подчертана коректност към околните се справяте с делата си.

Телец

Вторник ви връща към стари проблеми. Вероятно като Рибите зависите от решения на по-влиятелни роднини или не трябва да си разваляте отношенията с важни хора. Телците няма да се откажат от някогашни идеи и планове, макар че радостта от реализацията им изглежда позакъсняла. Бъдете смели при смяна на место на работа и жилище, в нова компания ще ви е по-интересно и весело.

Близнаци

Във вторник действайте внимателно по делови и лични планове, не сте в силна позиция. Някои Близнаци зависят от авторитетни роднини и приятели, малки са и финансовите им възможности, така че трябва да наваксват с находчивост, майсторство, любезност... Ще привлечете група помощници, шефове харесват лидерския ви стил. Не се претоварвайте обаче, тонусът ви се оказва по-уязвим.

Рак

Вторник ви зарежда с добро настроение, обърканите ви дела се пооправят, хубавите идеи влизат в работа. Доста Раци ще има с какво да се похвалят тази вечер, вероятно и близки ще намерят блага дума да ги поласкаят. Проблемът е, че някои ви засипват със съвети, които не са най-уместни нито за кариерата, нито за финансови инициативи. Деликатно покажете: знаете какво да правите.

Лъв

Във вторник не говорите за личните си проблеми и ако Овни настояват за обяснение, няма да откликнете. Лъвовете да действат предпазливо, вероятно ще се натъкват на неискреност и некоректност от страна на доста околни, но никой не може да ги принуди да се включват в такива игри. Правили сте си някакъв план, ще действате по него, сигурно и любовта заслужава усилията ви.

Дева

Този вторник като доста Везни ще останете доволни от работата си, но вие трябва да се държите по-нащрек за някакви промени в дейността си. Девите имат идеи, да ускорят малко подготовката, развоят на нещата може да се окаже по-бърз от очакваното и ще бъде жалко друг да ги изпревари, да ги измести. Пък и сте наясно, че няма как работата в екипа да тъпче същия коловоз, нали?

Везни

Днес задачите ви са много, но като Деви ще останете доволни от усилията си. Случаят предлага на повечето Везни възможност за убедителна изява на професионализъм и лидерски качества, някои ще направят добра обществена кариера. Няма как да не се ласкаете от постигнатото, но не по-малко важно е, че помагате на хора в затруднение. И за тях, и за вас радостта е най-искрена.

Скорпион

Сега Стрелци ви подсказват да си спомните по-стари делови идеи и уговорки, но на вас не ви се ще. Група Скорпиони са се нагърбили с куп задачи, а колеги и близки гледат да им прехвърлят и свои. Помагате, помагате, ала си има граници, чувствате се ощетени. Защо, и услугите показват какво можете в професията, колко сте отзивчиви. Пък и скоро добрият жест ще ви се върне.

Стрелец

Във вторник се връщате към стари замисли, а ако Скорпиони не искат – тяхна си работа. Е, не е зле и Стрелците да се мобилизират, някои ту напредват, ту губят позиции. Малки пропуски и отклонения няма да развалят цялостния ви имидж на делови хора, но все пак е по-добре да не ги правите толкова често. Идеите ви обещават печалби и постове, обаче предвидете и вероятните спънки.

Козирог

Този вторник е добре да заложите на сътрудничество с колеги, познати и близки, имате хубави идеи и с мнозина бихте направили продуктивен екип. Проблемът е, че група Козирози са по-приказливи и току говорят какво и как смятат да направят, а така може и клюка да тръгне, и да изпуснат печеливши шансове. Помислете още веднъж и по-критично коя от идеите е най-актуална.

Водолей

При вас вторник носи сериозни делови промени, мнозина са компенсирани за дълго подценяване в служебната сфера. Водолеите не се интересуват твърде от мнението на интригантите в екипа, но им е драго, че усилията им са забелязани и от шефове, и от хора, на които помагат най-чистосърдечно. На останалите сте пример с прецизност и стремеж към новаторство, ако ви следват – чудесно.

Риби

Във вторник вие и Телци трябва да се съобразите с мненията и желанията на близките си, но честно казано – не винаги ще действате така. При Рибите влиянията се чувстват и в първите дни на април, да не преувеличават някои несполуки в работата, сега не е време за бърза кариера. От друга страна, помагате на колеги и познати, издигате се в техните очи, с парите не сте зле...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари