Дневен хороскоп за 28 февруари 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък ще имате неприятна среща или разговор с досадни или твърдоглави хора. Вероятно това ще е ваш роднина или роднини, които трудно приемат чуждо мнение или съвет, дори да са наясно, че правят грешка.

Ако ви предстои пътуване в този ден, то ще преживеете някакво притеснение или здравословно няма да сте в най-добрата си форма. Резултатите от днешните ви ангажименти или работа ще зависят в голяма степен от действията на други хора.

Денят вещае малки приходи в семейния бюджет или събиране в тесен кръг от роднини по специален повод.

ЛЮБОВ: Днес ще преживеете приятни емоции с партньора си, които може да са вследствие събития на работното ви място или такива свързани с дете. Като цяло четвъртък вещае изненади в любовния ви живот, които ще имат сериозни последствия върху бъдещето ви.

Овен

В романтичните си отношения Овните могат да бъдат по-свободни и по-неконфликтни. Ако при вас съществуват разногласия с близките, днес може да ги изгладите. Вие сте твърде напористи и импулсивни.

Не се оставяйте жаждата за власт да ви завладее. Изберете по-достойни средства за професионалното си издигане. Вашата предприемаческа или друга дейност може да влезе в противоречие със закона.

Телец

Обичате да си поставяте цел и да я постигате. Готови сте на всичко за постигането на хармония във взаимоотношенията с любимия човек. Възможна е нова фаза в семейните отношения.

С учудване отбелязвате обновяване на чувствата. Днес се стремите към високо организирана работна среда, работите отлично в отбор, уважавате властта и искате същото от подчинените си.

Възможно е финансовото ви положение да започне постепенно да се подобрява за сметка на допълни източници на доходи.

Близнаци

Възможно е откровеността и насмешливостта в думите да усложнят отношенията с любимия ви човек. Възможно е да се сблъскате с неразбиране в семейния живот.

Възможно е да постигнете значителен успех в математиката, естествените или философски науки, в религиозните изследвания.

В никакъв случай не се впускайте в борсови игри или авантюри.

Рак

Добро време за примирение, възобновяване на прекъснати връзки и за приятелски срещи. Трябва да сте точни и акуратни, ако става дума за данъци, недвижими имоти, собственост или наследство.

Възможно е днес Раците да загубят работата си, да бъдат дълбоко обидени и изключително тежко да преживяват състоянието на безработни. Ефективни са рекламата и обявите.

Лъв

За да се отървете от тъгата, сте готови на флирт и запознанства със случайни хора. У вас могат да се развият екстрасензорни способности, но ги демонстрирате само в обкръжението на близките си.

Не се изтощавайте в работата си и прекарвайте повече време на открито. Не трябва да участвате в спекулации, борсови игри и съмнителни машинации – това е опасно за вас.

Дева

Днес се нуждаете от по-изострено чувство да разпознавате хората. Препоръчва ви се да насочите енергията си за съзидателна дейност. Определете за самите себе си целта на своята дейност и съществуване въобще.

Денят символизира загуба на пари, скъпоценности и безплодни усилия.

Везни

В любовните ви отношения са възможни лъжи и илюзии. Резките промени в настроението ви влияят върху отношенията с близките хора. Възможни са сблъсквания, взаимни оскърбления и наглост.

Старайте се честно да изпълнявате възложените ви задължения, да ядете по-малко и да спите повече. Не мързелувайте.

Постепенно навлизате в нормалния работен ритъм. Бъдете внимателни при работата с книжа. Предстоящите усложнения може да възникнат именно по тази причина.

Скорпион

Ден на раздори и непримирими противоречия. Намерете начина на защита без да излизате извън нейните черти, в противен случай вашата защита може да се превърне в жестоко нападение.

Нужно е да отделяте достатъчно много внимание на партньорите си – от степента на взаимното разбиране зависи по-нататъшното придвижване на общата ви дейност.

При най-малката финансова грешка във важни документи лесно може да се влезе в конфликт със закона.

Стрелец

Влюбените Стрелци живеят в постоянно очакване на чудо. Най-много от всичко ценят красотата и хармонията в отношенията. Днес вашето искрено желание е да подобрите света около вас.

Имащите собствен бизнес могат да помислят за преориентация или разширение и затова да привлекат не само собствените средства, но и средствата на партньорите си.

Може да печелите пари по всякакъв начин, но понякога сте склонни да рискувате и тогава може много да загубите, но не обвинявате другите за своето нещастие, а се захващате с нови сили за работа и възстановяване на загубеното.

Козирог

Беседите на интересни и „умни“ теми, както и откровените разговори ви помагат да се сближите с любимия човек. Въздържайте се от кардинални решения и активни действия, продиктувани от емоционални изхвърляния.

Склонността ви към критика и диктат могат да предизвикат противопоставяне у хората, така или иначе зависещи от вас. Вероятни са загуби в бизнеса и в семейния бюджет.

Водолей

Вечерните разходки в компанията на любимия човек ви помагат да се освободите от нервната умора. Не е изключено вашата комуникативност да окаже влияние върху стила и начина ви на живот.

Не се отдавайте на излишен ентусиазъм, който може да подтисне практичните черти на вашия характер. Изключете неоправданите разходи и си спомнете за вашите финансови задължения.

Риби

Трябва да намерите своето собствено „Аз“, да отстоявате своето мнение и да не се разкривате пред друг човек, макар и горещо обичан. Много Риби успяват да се ориентират в назрял семеен проблем.

Трябва да определите целта и насоката на вашия живот. Използвайте благоприятните тенденции на деня за начало на осъществяване на нови планове.

Бизнесмените леко могат да получат кредити, спонсорска помощ и поддръжка от страна на партньорите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари