Дневен хороскоп за 28 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлина трябва да не е ярка.

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще им се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора.

Овен 

Защитете се от негативни сили и хора, но не отказвайте помощ. Негативното мислене лесно и бързо води до преувеличени заключения, които обикновено са изключително безотговорни. Ако си позволите да бъдете съблазнени от тъмни мисли, става почти невъзможно да поддържате положителен поглед към света.

Телец 

Само след като сте опитали всички пътища и сте посяли всички семена за възможни решения, едва тогава търпението има своето място и своете време. Търпението не е добродетел, ако седите със скръстени ръце и крака и чакате вашият проблем да се реши от само себе си.

Близнаци 

Често ще ви е необходима външна помощ, за да решите проблема си окончателно. Не бъдете твърде горди, за да кажете на хората, че имате нужда от помощ. Не забравяйте, че положителният подход винаги среща подкрепа не само от приятели, но и от непознати.

Рак 

За вас този ден може да изглежда изморителен. Ще положите всички усилия, но резултатът може изобщо да не ви зарадва. За да работите възможно най-продуктивно, трябва да се придържате към ясен план и да се концентрирате върху изпълнението само на една важна задача. По този начин няма да пропуснете важни подробности.

Лъв

Благоприятен ден за работа в екип. Този подход ще помогне за постигане на максимални резултати и ще внесе нови идеи в общата кауза. Трябва да се съсредоточите върху личните взаимоотношения. Прекарвайте повече време с любимите хора, обграждайте ги с внимание и грижа.

Дева 

Днес трябва да се правят неща, които отдавна са отложени. Обърнете внимание на привидно дребните неща, но тези, които трябва да се направят. Ако ги пренебрегнете, тези дреболии могат да се превърнат в големи проблеми.

Везни 

В този ден трябва да се концентрирате върху изпълнението на рутинни задължения. Не трябва да взимате прибързани решения: грешките могат да струват много. Важно е да бъдете внимателни към всичко, което се случва наоколо, за да не пропуснете изгодни възможности.

Скорпион 

Всички решения в професионалната дейност днес трябва да се вземат с изключителна предпазливост. Всяка грешна стъпка може да провокира проблеми и загуби. Следобед срещите с приятели ще бъдат благоприятни и особено с онези хора, които не сте виждали от дълго време.

Стрелец 

Сутринта няма да ви е много лесно. Възможно е някои от плановете ви да се провалят или нещата да се объркат. По-късният следобед ще се радвате на приятни житейски бонуси. Въпреки това, не бързайте да вземате решения, обмислете ги внимателно.

Козирог 

Днес трябва с всички сили да се настроите положително, като не позволявате на мрачните мисли да надделеят над вас. Оптимистичното отношение и доброто настроение могат да програмират близкото ви бъдеще.

Водолей 

Днес денят може да донесе известно обезсърчение. Важно е да балансирате енергията си и да не се изтощавате твърде много, но е необходимо да използвате творческата енергия, която имате за конструктивни дейности: учене, четене, организиране или планиране.

Риби 

Пазете се от прекомерни грижи или работа. Не се опитвайте да решите всичко, в противен случай можете да завършите деня уморени и без жизненост. Грижете се повече за себе си и умейте да се отпуснете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари