Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Водолей - имате късмет, Близнаци и Везни - не се ядосвайте

Овен

Ново начало

Денят започва много добре за повечето от представителите на зодията. Вторник ще ви даде силен шанс да реализирате всичко което сте подели.

Възползвайте се дори от най-малката възможност за това. Работете за отстраняване на негативните страни на характера си, като останете честни и обективни в преценките си. Обръщайте внимание на знаците и символите, днес те носят ценна информация.

Телец

Силен старт

В състояние сте да изпълните програмата си днес, стига да не влагате прекалено много емоции и да запазите присъствие на духа. Вторник ще бъде доста благоприятен за представителите на зодия Телец. Денят ще предостави силен старт към нови начинания и проекти. Стремете се към постигане на разбирателство и хармония, без да показвате превъзходство или да сте груби в действията си. Обратното може непоправимо да наруши нещо в хода на вашия живот.

Близнаци

Не се ядосвайте

Денят за някои от вас се свързва с пътуване, за други със семейни или служебни ангажименти. Въпреки леко напрегнатата обстановка, денят е благоприятен за всички които се занимават в обществената сфера. Емоционалното напрежение отстъпва и при съзнателно съхранена положителна настройка, ще избегнете стрес и депресии. Денят е благоприятен за провеждане на духовни практики и градивни действия.

Рак

Шанс за сполука

Натоварването от последните дни налага да си дадете малко отдих. Ако има ден в който ви върви, то това е именно днешния вторник. Бъдете активни и концентрирани и не позволявайте на околните да ви пречат. С практични, коректни и обмислени действия ще си спестите сили и време за осъществяване на всичко, което предвиждате за днес. Въздействието върху работата, бизнеса и обкръжението ви ще бъде с положителен ефект и последващите събития и реализации ще го потвърдят.

Лъв

Делови успех

Както и до сега, ще впечатлявате с прецизността си на работното място. След доста тежка работна седмица, именно днешния ден ще ви даде на поднос крайните резултати. Деловия успех който постигате, не остава незабелязан и от околните. Желателно е през този ден да сте в хубаво настроение, но и да контролирате емоциите си, да поддържате добри мисли и намерения. Потиснете съмненията и не се суетете напразно, насочете енергията си към дома и семейството.

Дева

Динамичен ден

Добри възможности се предлагат и на онези от вас, които се трудят не само в материалната сфера. Динамиката на деня е доста сериозна и ще ви върти непрестанно. Ще трябва да се справите с всичко без да се оплаквате или търсите оправдания. Изразявайте искреното си отношението към хората, от които зависите и с които сте заобиколени, извличайте поука от чутото, без да парадирате с информираност и превъзходство. Качествата ви са безспорни, но добре знаете, че заменими хора няма.

Везни

Не се ядосвайте

Твърде дръзки са действията на част от представителите на знака днес. Вярвате в себе си и това личи във всяко нещо в поведението ви. Вторник ще опита да опъне нервите на представителите на зодия Везни. Още от сутринта ще изпитат търпението ви, но въпреки това вие ще овладеете ситуацията. С интелигентен подход и начин на мислене ще напредвате, постигайки знания и духовна просвета. Изпълнението на делови, служебни или лични задачи ще ви се отдава по-лесно.

Скорпион

Делова атмосфера

Заемете се с работата си и не отклонявайте вниманието си с волности. Прогрес и само прогрес. Именно това е мотото което ще спазват днес представителите на Скорпионите. Финансовата ситуация е благоприятна и това ви вдъхва необходимата увереност. Денят е хармоничен и онези, за които духовното е цел, могат да постигнат знание за законите на Всемира и за висшия смисъл на своето съществуване. В семейството грижите за дома и близките ще внасят повече ведрина, подреденост и уют.

Стрелец

Финансова сполука

В много отношения ще имате хубав и спокоен ден. Топлата атмосфера на дома ще ви помогне да се освободите от стреса и да се съсредоточите в работата си. Делови и личностен успех ще преследва Стрелците през днешния ден. Всичко с което се заемете ще има благоприятен завършек. Във всяка една връзка най-важно е доверието. Вярата на някой във вас расте и не без основание. Предстоящите развития ще потвърдят очакванията ви.

Козирог

Бъдете активни

Положителните емоции, които ви владеят ви помагат да се справите по-леко с въпроси, които сте считали за трудни. Активни и много концентрирани трябва да бъдат представителите на зодия Козирог през днешния ден. Бъдете по-овладяни в поведението си и мерете приказките си, а най-добре е да сте насърчителни и да не скъпите добрите думи. Заинтересовани сте от взимане на важни решения, сключване на договори и постигане на споразумения, но не пренебрегвайте и рутинната работа, която е не по-малко важна.

Водолей

Имате късмет

Днес ви очаква динамичен работен ден. Често ще ви се налага да променяте начина си на действие, за да успеете да се адаптирате към обстановката около вас. За Водолеите, денят може да се характеризира като сполучлив и изпълнен с късмет. Ще ви зарадват с добри новини, които ще обърнат представата ви за света. Подготовката на проекти и нови задачи ви изпълва с добри очаквания. В същото време, ако се чувствате емоционално напрегнати и ви липсва желание за общуване не се насилвайте. Пасивността ще ви предпази от грешки.

Риби

Активни действия

Усмихнете се на утрото и започнете с делата, които планирате за днес. Както обикновено, така и днес Рибите ще трябва да се борят със зъби и нокти за желаното. В работен план времето ви ще е заето с изпълнение на текущи задачи, но денят е важен с посланията и духовните прозрения. Обръщайте внимание на знаците и сигналите, работете над негативната страна на своята същност и не скъпете добрите думи по адрес на обкръжението ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари