Дневен хороскоп за 26 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Преоткривате наново позабравени ценности. Обърнете внимание на външния си вид и положителното си излъчване.

Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите - не го изпускайте. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък.

Овен

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Отдава Ви се да убеждавате хората в перспективността на нетрадиционните Ви идеи. Въпреки сложната ситуация, постарайте се да подбирате внимателно думите и действията си, дори ако това противоречи на настроението ви. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Утрешният ден ще просто е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да ви изненада, а ако намерите верния тон ще гледате заедно в една посока дългосрочно.

Телец

Не падайте духом, няма да липсват и по-приятни емоции, свързани с любими хора. Утрешният ден ще ще се окаже изключително спокоен. Физическата Ви форма изисква специално внимание. Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете.

Близнаци

Утре е добре да не бъдете много активни. Обърнете внимание на външния си вид и положителното си излъчване. Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Приятна среща ще Ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове. Утре може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек.

Рак

Утре си позволете да се доверите на Съдбата и й поръчайте каквото ви е нужно. Не пренебрегвайте тези, които попринцип смятате за незначителни. Няма да скучаете, защото ще се занимавате с не едно и две полезни неща. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите - не го изпускайте. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно.

Лъв

Може да видите някого в истинската му светлина, да си направите сметката и да решите утре дали да продължите, или да преустановите контакта. Не налагайте мнението и идеите си. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. Утре ще Ви е лесно да убедите хората в правотата си. Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея.

Дева

Лошата тенденция, на която някои от зодията ще станат жертва утре е надценяването и възгордяването. Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Всички представители на знака разполагат с добри възможности за печалби. Добре е да действате според планираното и да работите в екип. Не отказвайте на инат съвети, защото може да се окажат полезни. Отстоявате идеите си.

Везни

Утре вечер не оставайте сами, бъдете с тези, които обичате и ви обичат. Засилете защитните си сили със спорт и добра храна. Верните Ви оценки и предвиждания, които се сбъдват, ще Ви направят известни. Утрешният ден ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план.

Скорпион

Ако трябва да уговаряте някакви условия или да водите преговори, всичко ще протече гладко. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Осигурете си личен периметър - свободата, на която толкова държите. Времето е подходящо за посещение на зъболекар. Възникват силни вълнения у някой от вас, които ще предизвикат неочаквана възможност за провеждането на важни разговори.

Стрелец

Препоръчва се въздържание. Засилете защитните си сили със спорт и добра храна. Възможно е да се върнете към отдавна забравена дейност или хоби. Това съвсем не е случайно, успехите ви стимулират да гоните нови цели. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда, а именно от това имате нужда в момента.

Козирог

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Не омаловажавайте проблема на Ваш близък човек, а се опитайте да му помогнете. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Деловите контакти създават добри перспективи за бизнеса ви. Предстоят ви важни битки, където ще постигнете успех!

Водолей

Ще трябва да споделите чувствата си. Освен професионалните ангажименти, утрешния ден подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа.

Риби

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Осигурете си личен периметър - свободата, на която толкова държите. Постигнатите споразумения ще ви помогнат да проумеете истини, останали неразбрани до сега за вас. Настроението ви ще е отлично и ще горите от желание да го споделите с целия свят. Наистина сте невероятни в това отношение!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари