Дневен Хороскоп за 26 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 26 Май 2015
Дневен Хороскоп за 26 Май 2015

Овен

Този вторник като Лъвовете не сте най-доволни от деловите си резултати, но и наистина сте се захванали с много трудни задачи. При Овните влиянията се задържат до края на месеца, да бъдат самовзискателни, не е време за грешки. Другите може да не ги хванат, ала вие сте професионалисти, знаете цената на всяка стъпка. Привличате покровители, подкрепят амбициозните

Телец

Във вторник вие и Раци ограничавате дейността си до необходимото, деловите трудности са доста. Но Телците имат добър късмет и не бива да се отказват да действат за изява, печалби и кариера. Даже някои възможности да не ви се струват особено благотворни, работата ще ви убеди да упорствате, шансовете бързо ще се множат, незначителните на пръв поглед ще стават по-убедителни.

Близнаци

Този вторник трудностите малко ви объркват, на моменти не знаете с какво да се заемете, какво да направите. Близнаците да не се претоварват, а да потърсят сътрудници, съюзници. Усещате с кого ще се сработвате добре, убеждавате околните с лекота и май няма да чакате оформяне на документи и пр., а бързо ще задействате новите проекти. Чудесно, вечерта ще се види: резултатът е ОК.

Рак

Във вторник като Телците трябва да се ограничите малко в дейността си, някои от знака поемат много ангажименти на колеги, близки и познати. По-добре Раците да споделят идеите си за работа и да упорстват за изпълнението, още първите резултати ще подтикнат и обкръжението им да се хване с по-сериозни проекти. Обичате удоволствия, лукс, а денят е за изпипани проекти и старание.

Лъв

Този вторник вие и Овни не сте много доволни от деловите си изяви, но може би апетитите ви са много големи?... Лъвовете имат добро самочувствие, да не пилеят и час без да усвояват нови знания и умения, трябва да вървят в крак с тенденциите в професионалната си област. Едни ще вземат кратък отпуск, други ще потърсят съвет от приятели, от тях наистина ще черпят вдъхновение.

Дева

Отслабват влиянията от понеделник, трябва да бъдете по-търпеливи за изпълнение на амбициозните си планове. Приятели са наясно, че те са доста доходни, ще ви подкрепят в решаващи моменти. Някои Деви се мъчат да наложат мнение, не е разумен начин за привличане на сътрудници, съюзници. Има рискове, самообладанието ви е от полза, усилията ще се отплатят.

Везни

Във вторник Водолеите ви подтикват да се огледате за нови партньори, щом със старите не се сработвате добре. Денят е тежък, усилията ви не са особено плодотворни. Все пак не давайте воля на емоции. Везните ще избегнат рискове и провокации, вечерта с приятели ще обсъдят по-сериозно нещата, ще получат подкрепа. Необвързаните може да си намерят половинка, любовта импулсира.

Скорпион

Вторник не е за спорове с шеф, влиятелни партньори, познати. Скорпионите са доста самоуверени, а и наистина имат хубави идеи за изява, владеят работата си перфектно. Ако привлечете и по-опитни колеги, даже по-възрастни, сигурно усилията ви ще бъдат по-резултатни. Мнозина търсят млади и енергични хора, техен си избор, важното е да са уважителни с другите и настроени новаторски.

Стрелец

И сега, и в близките дни искате да се върнете към стари делови идеи. Група Стрелци първо да помислят за екипа, някои от колегите им не са настроени за сериозни дела, даже въртят интриги. Вашите замисли са добри, но са мащабни, трябва да намерите нужните помощници. Някои май са прекалили с купоните, да се стегнат, работата няма да чака, лъсват занемарени самостоятелни задачи.

Козирог

От миналия четвъртък обмисляте план за сериозни професионални промени. Шанс ще се усмихне на много Козирози, някои добре са се подготвили за решителната стъпка. Други ще получат повече отговорности от шефове, трябва да налучкват как да обединят колеги, как да разпределят задачи, печалби. Няма време за много приказки, но по-младите хора ще чакат напътствия, похвали...

Водолей

Във вторник се оглеждате за нови партньорства, ще подтиквате и Везни да променят нещо в свои. Водолеите да анализират задълбочено нещата, при част от знака е време да търсят нови дейности, друг екип. Ще се налага за усвоявате още знания и умения, не разчитайте на досегашния си опит и авторитет. Някои гонят постове, а скоро ще се види, че мястото е ветровито или работата скучна.

Риби

Хубав вторник, в работата можете да разчитате на завиден късмет. Рибите имат идеи, енергични са, а и дисциплината им е за пример, така ще обединят екипа в името на убедителни колективни изяви и печалби. Мнозина обаче печелят и сърцата на колеги, партньори и шефове с грижата си за околните, помагат на едни да шлифоват уменията си, на други да сбъднат свои мечти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари