Дневен Хороскоп за 22 Октомври 2015

0
Телци и Везни бързат за промени, Лъвове и Козирози си партнират чудесно
Телци и Везни бързат за промени, Лъвове и Козирози си партнират чудесно

Овен

Този четвъртък вие и Скорпиони може да потърсите нови партньори за професионалните си проекти. Обмислете добре нещата, околните познават уменията и акуратността ви, но сега е въпрос да привлечете сътрудници и с интересни идеи, перспективни начинания. Ако някой знае повече, нека той да води екипа – и така Овните също ще спечелят, ще се утвърдят пред клиентите.

Телец

В четвъртък вие и Везни бързате с някакви делови проекти, но в работата ще има доста сериозни пречки и Стрелци ще ви съветват да бъдете предпазливи. До неделя трябва да приключите с проблемите и припряността, тя често ще води до разминаване с партньори и клиенти. Телците може да изоставят работа на средата. Шансът ви за изява и приход е добър и трябва да го оползотворите.

Близнаци

Като вчера не бързате с действия и думи, но и околните усещат, че късметът е с вас. Пък и мнозина съветват Близнаците какво да правят, за да се възползват от ситуацията, да разширят бизнеса и печалбите си. Ще слушате само себе си, набелязали сте си важните задачи и не се притеснявате, че някои неща стават по-трудно. Трябва да се признае обаче, че печалбите и почитанието ви радват.

Рак

Днес и вашите работи вървят добре, доволни сте от постигнатото, печалбите и служебните перспективи. Група Раци искат да поглезят и близките си по някакъв повод, но да не харчат безразборно за удоволствия, сега е време и да спестят някоя пара или да я вложат за домашни придобивки. Хубавото е, че освен успеха в бизнеса има и много радости по линия на приятели и познати.

Лъв

В четвъртък най-добрите ви съмишленици и сътрудници са сред Козирозите, може да става дума и за по-стари уговорки и обвързаности. До началото на следващата седмица Лъвовете ще се справят с по-важните проблеми. Обърнете внимание на отношенията с околните, в службата ви въртят интриги, вкъщи има недоразумения. Изгладете нещата и всичко ще върви по-леко и с радост.

Дева

Ведър четвъртък, макар че първоначално ви се струва, че ви прехвърлят чужди задачи и не оценяват усилията и старанието ви. Не е така, шансът ще изненада приятно доста от Девите, получават завидни оферти за сътрудничество, изява и печалби. Новите проекти са интересни и бързо ще потънете в дейността, но е хубаво, че помагате и на други да постигнат мечтите си, връзките ви укрепват.

Везни

Този четвъртък като на Телци ви се ще да бързате да промените нещо в деловата си изява, може би е добре да се върнете към стари делови планове. Везните да уговарят всичко точно с партньори и клиенти, важната работа да се върши най-напред. Някои получават хубав шанс за кариера, правят си екип. Вечерта полейте успехите с колеги и близки, но всичко да бъде с вярна мярка...

Скорпион

В четвъртък като Овните ще се ориентирате към нови делови партньорства, но за конкретните начинания все още е рано. Едно, че част от Скорпионите се чувстват уморени, второ – работата трябва да бъде внимателно обмислена и разпределена. Някои от знака действат импулсивно, има риск да допуснат грешки или да пренебрегнат домашни задължения, близки ще им се сърдят.

Стрелец

Трудностите от вчера се засилват, ще подсказвате и на Телци да действат внимателно по деловите си задачи. Доста Стрелци упорито са готвили проекта, обогатявали са знанията и уменията си, идва време да блеснат в работа, някои постъпват на друго място. В големи екипи има по-сложни отношения, но с доброжелателност и разум помагате и на останалите да разведрят атмосферата.

Козирог

Този четвъртък сътрудничеството с Лъвове обещава много добри постъпления. Само че Козирозите да не оставят на тях организацията на екипната дейност, разпределението на задачи и средства следва да е много точно, за да не избуят разпри в екипа. Недоглеждане на дреболии ще носи яд, парирайте интриги на мързеливци, егоисти, клюкари. И вкъщи май се налага изясняване с близките.

Водолей

За вас четвъртък е твърде уморителен, не е лошо да планирате по-дълъг отдих в близките дни, а и да зарежете задачи, които за момента не вървят. Ще има време да обмислите кое как да правите занапред, кому да се опрете. Водолеите ще се справят със ситуацията, част от проблемите им са на психологическа основа, често мислят за стари разочарования. Имате сили да ги преодолеете.

Риби

Ако в сряда сте се надявали на съдействие от роднини и приятели, сега трябва да разчитате на отзивчивостта на околните, с които може и да не се познавате добре. Но старанието на Рибите в работата и стриктността им към уговорките са очевидни, привличат им клиенти. Ако е имало известна забава на плащания, нещата се уреждат. Изпълнявате стари желания, отваряте поле за следващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари