Дневен хороскоп за 21 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности.

Приятна среща ще Ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове. Застъпничеството на други хора Ви кара да се замислите дали давате достатъчно от себе си. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни. Звездите ви предупреждават да сте по-предпазливи във всяко едно отношение, ако се готвите да пътувате или да карате сами, бъдете много внимателни.

Овен

Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Стойте настрана, от каквито и да било конфликти. Възможно е също да ви осенят нови идеи или да срещнете интересни хора, които да ви помогнат да реализирате някакво свое намерение. На този етап разбирате- колко е важно да си сътрудничите с околните, за да постигате успехи. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета ви. В петък, събота и неделя- новини, разяснителни разговори.

Телец

Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Утре звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. През първата половина на @@current_month@@ събитията ще ви подтикват към някакво действие – ако си траете и не направите нищо, ще продължите да изпитвате дискомфорт. Това не е никак малко, тъй като ще ви даде повече увереност в собствените сили, ще виждате по-ясно пътя пред себе си и ще взимате по-правилни решения. В понеделник и вторник- притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Близнаци

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех. Мнозина от представителите на зодията ще се отправят на кратко пътуване за да се ангажират по важна за тях тема. Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Както с олимпийския огън, просто предайте нататък. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено.

Рак

От особена важност е да покажете зачитане на чуждото мнение. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. В събота за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Утре вечер ви носи различни възможности, избора остава за вас.

Лъв

Не забравяйте,че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка. Не налагайте мнението и идеите си. Утре звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо.

Дева

Понякога не си давате сметка, че наранявате хората с шегите си и че не всеки е готов да понесе Вашата истина. Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Ще Ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго. Много активен ден, притискащ доста безцеремонно голяма част от Девите. Чакат ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно.

Везни

Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Не е време и за професионални инициативи. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Утре може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни.

Скорпион

Бъдете внимателни към здравословните си неразположения. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. През събота нещата не са конфликтни, а просто различни. Ако започнете да се вайкате: „Олеле! Как ще се справят с това?“ или „Ужас! Всичко се срива“, по всяка вероятност ще чувате гласовете на собствените си страхове. Избягвайте общуването с досадни и мнителни хора.

Стрелец

Не бива да позволявате на повишеното си вътрешно напрежение да диктува начините и схемите, по които ще действате по професионалните и финансовите си задачи. Не се бавете, моментът е подходящ да сложите в ред делата си. Мислите ще Ви носят някъде далеч, но определено си струва да се замислите. Очаква ви интересен месец, в който няма да успеете да контролирате особено добре събитията. Ако обаче използвате парите като средство да влияете на други хора, разчитате на околните да ви осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми.

Козирог

Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Получена навреме финансова подкрепа ще Ви помогне да решите свой проблем. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Утрешният ден ще обаче не е никак лош за реализация на делови и лични цели. Някой от представителите на зодия Козирог други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие.

Водолей

Сигурен успех ще завоюват Водолеите, които са настойчивите за деловата си реализация. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща ви емоция. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред. Периодът е наситен с изненади и неочаквани остри завои по житейския ви път. Необикновен в много отношения период, в който чуждо влияние или случайно стечение на обстоятелствата може да повлияят на вашите намерения.

Риби

Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Ако Ви е нужна информация или съдействие, ще ги получите, и то без кой знае какви усилия. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа ви чака по този случай. След средата на месеца и особено около 20 @@current_month@@ ще се настроите на вълна да я карате по-леко – може би ще имате нужда от повече време за себе си, ще предпочитате по-спокойните занимания и компанията на най-близките. Вие се радвате и наслаждавате на живота, когато около вас всичко е спокойно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари