Дневен хороскоп за 21 октомври 2018

1
Виж дневения хороскоп за всички зодии
Виж дневения хороскоп за всички зодии

В неделя ще ви се наложи да търсите разрешение на проблеми или противоречия свързани с лични вещи, техника в дома, имот и други материални неща.

Ако имате ангажименти или други действия от финансов характер с жена (вероятно по-възрастна от вас), то или ще останете разочаровани или ще бъдете обект на нечия манипулация. Избягвайте задълбочаването на неприятности в отношенията си с приятел, защото ще изгубите контрол върху цялата ситуация.

Неделя ще бъде благоприятен ден за любов, особено ако партньора ви е роден под знака на Дева, Телец или Козирог. 

Овен

На близкия до сърцето си човек можете да доверите всичко, което ви тревожи. Постарайте се да проявите особена тактичност при общуването с престарелите роднини.

Отидете сред природата и подишайте свеж въздух, а в менюто си обезателно включете ядки.

Днес може да се поглезите – похарчете пари за собствено удоволствие.

Телец

Много благоприятно време за семейни отношения, положителни промени в личния живот и нови познанства, които могат да прераснат в сериозни, продължителни отношения.

Неудържимият порив към успеха води до желаните резултати. Препоръчва се да посетите роднините, приятелите и познатите.

Близнаци

Нараства личното обаяние на Близнаците, тяхната сексуална енергия и склонността им да влияят на хората. Постарайте се днес за завършите старите дела и да сложите край на отдавнашните спорове с роднините, особено ако те касаят наследство или недвижими имоти.

Възможно е днес да бъдете увлечени от не съвсем обикновена работа, която да промени изцяло вашия мироглед. Дори възникналите материални проблеми няма да могат да развалят настроението ви.

Рак

Придържайте се към чувството за мярка във всичко. Възможно е през втората половина на деня да ви разочароват действията на близките. Благоприятен ден за запознанства, посещения на нови места и пътешествия.

Усилват се вашите интуиция и проницателност. Не участвайте в търгове и хазартни игри.

Лъв

Звездите ви предупреждават, че новият ви роман няма да е продължителен. Вероятно е домашните грижи или битовите проблеми да заемат цялото ви време.

Вероятното пътешествие или командировка няма да оправдаят надеждите ви.

Възможни са негативно влияние или лъжлив съвет, които могат да ви доведат до финансови загуби.

Дева

Излишната твърдост и настойчивост на Девите може да усложнят отношенията. Изпитания в семейните отношения очакват Девите. Не отказвайте, ако ви поканят на празник.

Въздържайте се от оплаквания, интриги и осъждане. Съществува вероятността от появяването на допълнителни разходи.

Везни

Бъдете критични при оценката на постъпките и желанията си. Днес може да се заемете с нещата, които винаги сте отлагали за по-нататък. Възможни са успехи в спортни състезания и творчески конкурси.

Много Везни получават удоволствие от колективни мероприятия. Около вас се появяват хора, които проявяват голям интерес към вашите дарби, а след това неочаквано изчезват, хвърляйки ви в пълна неопределеност и финансова „дупка“.

Скорпион

Житейските уроци от този ден задълго са запомнени от представителите на Скорпиона. Днес много влюбени са предразположени към почивка и разпускане.

Посветете втората половина на деня на спокойна почивка.

Препоръчва ви се комплекс от дихателни и физически упражнения, както водни процедури. Не трябва да харчите пари за глупости.

Стрелец

Значително се усилва сексуалния ви потенциал, но не всички успяват да го използват. При изясняването на спорните въпроси проявете вродената си снизходителност и доброжелателност дори към съперниците си.

Възможно е днес на Стрелците да се наложи да участват наведнъж в няколко мероприятия.

Благоприятни са спортните състезания и творческите конкурси. Дори титаничният труд няма да спаси положението ви.

Козирог

Въздържайте се от критика, осъждане и желанието да давате наставления на любимия си човек. Козирозите няма да са настроени да се намесват в работата на своите близки, знаейки „своето място“.

Отделете повече внимание на усамотяването и почивката. Отменете командировките и пътуванията.

Откажете се от едрите покупки.

Водолей

В личния живот на представителите на този знак са възможни успехи, както и неуспехи. Всичко, което днес се случва, може да ви бъде от полза, каквото и да ви изглежда на пръв поглед.

Постарайте се днес да намерите сили и време да се откъснете от работата и да си починете с книга в ръка на дивана.

Днес може да се поглезите – да похарчите пари за собственото си удоволствие.

Риби

Опитайте да осъществите най-смелата си мечта. Но няма да ви навреди и трезвия поглед на събитията. Денят е посветен на съпружеството. Благоприятни са венчавките и зачеването.

Много Риби са приятно изненадани от неочаквани събития. Възстановява се баланса между чувствата и постъпките.

Общуването с прекрасното ви помага да се отървете от натрупалите се отрицателни емоции. Не очаквайте помощ от тези, на които разчитате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари