Дневен хороскоп за 21 октомври 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В събота ще се засили усещането за страх от бъдещето

Тенденциите от вчера ще се запазят и днес като влияние.

Ще се засили усещането за страх от бъдещето, независимо дали това ще има връзка с лични, професионални или семейни отношения, с развитието на някакви планове или здравословни проблеми. Тези от вас, които имат по-слаба психика ще се усещат безпомощни да реагират адекватно на събитията през този ден. Вероятни са принудителни промени, премествания или конфликти.

В бизнеса могат да възникнат трудности, които ще са кратки или по-продължителни според индивидуалните ви хороскопи.

Любовните и брачни отношения също ще усетят по някакъв начин тази неблагоприятна тенденция. Това ще бъде ден, в който след дни на по-голям стрес и напрежение, някои ще съберат кураж да вземат важни и съдбовни решения.

Овен

Днес може да погледнете на живота с известно разочарование. Няма как другите да четат мислите ви. Подскажете им какво искате.

Телец

През този ден не слушайте вътрешния си глас, той ще бъде по-податлив на грешки от всякога. Доверете се на доказан приятел.

Близнаци

Днешният ден може да започне със съмнения. Напразно се измъчвате. Много по-добри сте, отколкото предполагате.

Рак

През този ден ще приемате всичко твърде сериозно. Денят е почивен - отдайте се на разпускане и дълги разходки.

Лъв

Днес всичко, което изглеждаше отдавна обмислено и напълно ясно, изведнъж ще се обърка и ще се окаже абсолютно неразбираемо. Най-доброто, което можете да направите, е спокойно да започнете отначало.

Дева

Вечната борба между здравия разум и душата ви днес ще е особено силна. Просто се опитайте да ги редувате и всички ще са доволни.

Везни

Това, че ви задават въпрос, не означава, че сте длъжни да отговорите на него. Защитавайте по-ревностно собствените си интереси.

Скорпион

Днес ви е писано да бъдете едно от двете неща - или победител, или губещ. Няма как да останете само външен наблюдател.

Стрелец

Днес от обикновен зрител ще се превърнете в актьор и всички очи ще бъдат насочени към вашите действия. Тази роля трябва да бъде изиграна по най-добрия начин.

Козирог

Този ден трябва да започне възможно най-рано. Първата половина от него, до около обяд, ще бъде успешна, така че не пропускайте възможността да лежите в леглото до един часа.

Водолей

Това е ден, в който да регулирате броя на удоволствията. Изберете едно от тях, всичко останало ще ви дойде в повече.

Риби

Днес най-накрая ще можете да покажете на другите колко добри качества те толкова упорито не са забелязали у вас. Приемете славата си със скромност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари