Дневен хороскоп за 20 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Заемете се със служебните си задължения и не търсете само приятните.

Не е изключено първоначално да успеете поради умението ви да лавирате ефективно, но не след дълго ще последват много важни разговори. Стремете се и да ги задържите по-дълго в обкръжението си, като им покажете уважението си, това ще ви гарантира трайни контакти. Ако идеите ви се развият успешно, в края на месеца ще сте на ново стъпало в общественото си положение. В това направление следва да насочите усилията си и да действате с повишена активност.

Овен

Стари обещания напомнят за себе си, това ви кара да се почувствате задължени и колкото и да не ви се иска да изпълните обещаното. Използвайте опитността си там, където другите губят ориентация и с прагматични решения и действия работете за осъществяването им.Постигнете ли го, ще спечелите симпатиите и доверието на околните, което ще е вашата победа над безверието и глупостта. Не споделяйте информацията, която ви е известна. Утрешният ден ще е много подходящ за приятелски срещи и обмен на информация. В крайна сметка да му мислят тези около вас, вие и без друго настройвате света според собствения си ритъм.

Телец

Не е разумно да вземате пари в заем. Бъдете реалисти и не мислете негативно за бъдещите си планове, за да не предизвикате сами провал и безизходища. Най-важните хора за вас са близките, тези които правят нещо за вас, а не онези, които внасят смут. Не по-малко значение отдавате и на финансовото си състояние, но човешките и духовни ценности поставяте на първо място. И при вас, както за представители на други зодии, те са свързани с взаимоотношенията.

Близнаци

Изпипвайте много точно детайлите и не си позволявайте да бъдете играчка в ръцете на хора, които ви мамят. Работейки съобразително и точно вие се справяте и с най-трудните задачи. Зад всяко желание стои необходимост от развитие. Важното заключение е, че постигате много повече, прилагайки творчески похвати. Сполука в личен план съвсем на липсва за Близнаците утре, но за реализацията в службата и бизнеса едва ли може да се каже така.

Рак

Желанието ви е да мързелувате и денят като че ли е създаден точно за това. Раците няма да останат изцяло доволни от днешния сряда. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Утре обаче се доверявате на един по-висш ред - вашият собствен. Ще се освободите от гнетящите ви мисли и ще заживеете по-ведро и спокойно.

Лъв

Не забравяйте за задълженията си. Бъдете постоянни и не се отказвайте. Предстои ви ден на стабилизация. На дамите им предстои вълнуващо запознанство, което ще ги направи щастливи. Споделяйки проблемите си с приятел или друг близък човек, ще срещнете разбиране и подкрепа.

Дева

Коригирайте грешките си на работното си място. Иначе душата ви ще изгаря от желание за нови впечатления. Новите ви познати ще се стремят да установят близък контакт с вас. Важно е да действате упорито и да не се отказвате. Необходим ви е гъвкав подход утре.

Везни

Бъдете предпазливи. Ако се чувствате нервни и напрегнати, отделете време за себе си – отидете сред природата, най-добре високо в планината. За кавги и противоречия забравете! Въздържайте се от активни действия, всяка загуба на енергия може да ви причини физическо изтощение. Утре ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Владейте се и не предизвиквайте съдбата.

Скорпион

Не липсват възможности да удовлетворите желанията си, но се явяват странични фактори, с които следва да се съобразявате. Утре вечер разведрете атмосферата у дома и изненадайте приятно близките си. Реализация и нови планове ви предлага също утрешния ден. Утре нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. В личен план голям процент от родените са изправени пред промени, но те са за добро.

Стрелец

На свой ред и вие има какво да поискате, не потискайте желанията в себе си. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Новите срещи, разговори, запознанства се изпълнени с измамни предложения и ще ви донесат много разочарования. През утрешния ден предстои доста напрежение за Стрелците. Може съвсем умишлено да ви „сложат прът в колелата“.

Козирог

Поставете нещата ребром и опитайте да решите всичко. Сряда носи както силно благодатни възможности на Козирозите, така и проблеми от един или повече противници. Използвайте момента да се отърсите от миналото, нали вече е минало. Даже няма да се вслушат в аргументите, а още по-малко ще ги приемат. Възможно е да бъдат подготвени договори и споразумения, които неминуемо ще увеличат шансовете ви за лично стабилизиране.

Водолей

Повече слушайте и по-малко говорете, такива са препоръките за утрешния ден. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си. Преценете програмата си още веднъж. Утре нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен ефект.

Риби

Положителни звездни влияния не липсват на представителите на зодия Риби в сряда, но въпреки присъствието им част от Рибите ще са леко нервни утре. Не разчитайте изцяло нито на паметта, нито на интуицията си, защото може да ви подведат. Не допускайте помощта на амбицираните си колеги, които искат да блеснат в общественото пространство. Действайки много активно, преобладаващият процент от Рибите ще успеят да реализират доста от целите си, но не всичко, защото ще се сблъскате с много трудности, а нервността ви ще е огромна. Отнасяйте се с търпение към всичко, което правите утре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари