Дневен хороскоп за 2 януари 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В сряда започва развитието на някои нови проблеми или задълбочаването на вече възникнали такива.

Това особено осезаемо ще се почувства във финансов план. Началото на годината вещае и начало на драстични решения свързани със семейството и работата. Ако пътувате днес ще възникне момент на напрежение, който ще може да бъде бързо преодолян. Изненадата днес може да бъде свързана с момче или млад мъж, с необходимост от покупка на подарък и др. 

Овен

Душата ви просто се нуждае от неограничена свобода и независимост от всякакви връзки и интимни отношения. За да избегнете големи неприятности, трябва да се отървете от своя егоизъм и да се научите да уважавате и разбирате чувствата и убежденията на другите.

Първата работна седмица на годината е богата на общуване и изменения в работата.

Промените повече са свързани с внедряването на нови закони и появяването на нови работни места.

Телец

Логични и обективни, днес можете да бъдете безпристрастни съдии, понякога изглеждащи прекомерно коравосърдечни и неразбиращи. Притежавайки логичен и аналитичен ум, вие се изявявате като родени лидери и добри специалисти в областите, където е нужно бързо взимане на решение.

Възможно е да намерите пари.

Близнаци

Много от вас днес са взискателни и ревниви, макар че самите те никак не се отличават с постоянство. В семейството си няма да ограничавате свободата на домашните, но в замяна изисквате за себе си повече свобода на действията.

Аргументирайте своите доводи и предложения със статистика, факти и реален опит.

Рак

Възможно е да се опитате да заемете господстващо положение в живота на любимия си човек и да поемате отговорност за неговите постъпки. Усилва се вашата грижовност и привързаност към любимия човек.

Стараете се да помогнете на всеки, понякога дори в ущърб на своите интереси и работи.

Интуицията ви може мигновено да оцени хората и ситуацията и да посочи вярното направление в работата през тази година.

Лъв

Възможни са дружески, хармонични и уредени отношения, които да заздравят брака ви. Може да се изявите като талантливи педагози, психотерапевти и дори политици.

Лоялни и откровени, вие не можете да живеете в морално отричане на избраника си. Искате обяснения и урегулирате отношенията си още при първото скарване.

Дева

Днес ви занимава особено много личната сфера. В обкръжението ви може да се появят нови интересни хора. Може да реализирате по-голяма част от плановете си и да се определите в личния си живот.

Не се очакват особени успехи в професионалния живот.

Изключение са тези, чиято дейност е свързана с недвижими имоти и със сферата на обслужването.

Везни

Не се страхувайте да вървите напред, не се стеснявайте от гръмките заявления и широките жестове – сега им съответствате с пълна сила. Може да възникне необходимост за помощ от страна на приятели, роднини или влиятелни хора.

Трябва да отложите романтичните срещи. Трябва да отделите внимание на назрелите проблеми, свързани с размяната или покупката на жилище.

Скорпион

В любовта си можете да бъдете егоистични и невероятно упорити. Семейният ви живот е напълно хармоничен и близкият ви човек може да ви поддържа и морално, и материално.

Днес ви уважават и се страхуват от вас. Никой няма да се осмели да ви каже истината.

Напълно е възможен разговор за спонсорска помощ и кредит.

Стрелец

В любовта си сте темпераментни и сприхави. Днес се отличавате с искрени помисли и чисти стремежи, понякога проявявате и тщеславие. Полицаите, военните или спасителите в критични ситуации могат да проявят героизъм и да получат признанието на обществеността.

Честността във финансовите дела, откритостта и неумението да скривате своите намерения в практическия живот ви поставят в неловки ситуации.

Козирог

В личните ви отношения цари романтика и пълна идилия. В семейството е възможно пълно взаимно разбиране. Възможно е да се появи желание да започнете учебен курс – времето е напълно подходящо за това.

Отнесете се сериозно към изпитите. Трябва да се заемете сериозно с финансовите дела.

Водолей

Може да се заинтересувате от противоположния пол само до степен, в каквато вашия избраник може да ви бъде надежден помощник. Готови сте да споделите своите идеи и мисли с всеки, готов да ви слуша.

Започва най-благоприятният период за пълноценна работа.

Каквото и да правите, навсякъде търсите принципи, които биха могли да ви ръководят в работата и в живота.

Риби

Натурата ви е противоречива, можете да бъдете едновременно и силни, и слаби, ту да попадате под влиянието на другите, ту да им противодействате решително, дори в собствена вреда.

Виновник за всички неприятни сцени сте самите вие, действайки понякога необмислено и измъчвайки близкия човек с неоснователна ревност.

Предразполагате към себе си лица от висок ранг, а ниско стоящите ви обожават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари