Дневен Хороскоп за 19 Февруари 2015

0
Дневен Хороскоп за 19 Февруари 2015
Дневен Хороскоп за 19 Февруари 2015

Овен

Обърнете внимание на творческите идеи, които ви идват през днешния ден. Реализацията им ще бъде успешна, както и направените сега планове. Обмисляйте детайлите, за да избегнете недоразумения от служебен и личен характер. Стремежът ви към по-голяма осигуреност може да ви попречи да предвидите навреме зараждащ се проблем, въпреки прозорливостта ви. Приветствайте добрите изяви на сътрудниците и близките ви, и запазете съмненията за себе си. Днес е за предпочитане да работите самостоятелно и да избягвате ненужни контакти.

Телец

Денят на новолуние е подходящ за творчество, професионална работа, бизнес и всякаква друга заетост. Поддържайте мирни и спокойни отношения с роднините, колегите и приятелите си. Доброто ви настроение ще влияе положително на обкръжението ви. Желателно е да се пази пост и въздържание. Физическата работа на открито ще се отрази добре на тонуса, но не стигайте до преумора. Избягвайте употреба на пикантна храна, алкохол и лекарства, възможна е загуба на енергия.

Близнаци

В този ден трябва да се избягват много контакти и групови мероприятия. Не се препоръчва да се започват нови дела, но е добре да се посветите на всичко, което извисява духа. Направете си план и визуализирайте това, което искате да постигнете в кратки срокове. Промените ще се отразят на работата, бизнеса, семейството, както и върху желанието ви да се преквалифицирате или овладявате нови сфери на познанието. Отговорността ви към едно няма да възпрепятства изпълнението на друго, но не стигайте до преумора и изтощение.

Рак

Работете самостоятелно върху изпълнението на текущите задачи и не подхващайте нови. Избягвайте многолюдни места и ненужни контакти. Обмисляйте и планирайте бъдещите си дела. Намислените през този ден желания като правило се сбъдват. С решенията си ще внесете яснота в развитието на предстояща задача и ще осигурите безпрепятственото й изпълнение. Пазете се от преумора и разболяване, избягвайте употребата на пикантни храни и алкохол, за да не губите от енергията си.

Лъв

Концентрирайте се върху подготовка на предстоящ проект, свързан с професионалната ви заетост. Знаете какво искате и как да го постигнете, а резултатите ще бъдат благоприятствани и от участието на други специалисти. Възможни са материални придобивки. С позицията си по дискутирани теми ще привличате вниманието на хора, от които зависят много неща, добре е да сте премерени и обективни. Избягвайте физически претоварвания, алкохол и пикантна храна.

Дева

С работата си ще поставите върху здрава основа професионалните ви и лични дела. Коректните взаимоотношения на работното място, в съчетание с подготовката ви ще направят по-лесно осъществими задачите, стоящи пред вас. Това ще отвори път на нови проекти, финансирането на които няма да ви затрудни, независимо от съществуващото положение. Проявете щедростта си и ще останете доволни. По възможност ограничете пикантната храна, алкохола и лекарствата. Прилив на романтични емоции.

Везни

Прозрачността в намеренията ви, в съчетание с добре обмислени и професионални действия ще улесни реализация на всичко, което планирате. Творческите ви идеи ще намерят реализацията си, за това се оставете на порива си и мечтайте. Ще привличате вниманието на хора, от които зависят делата ви и това ще даде тласък на кариерата ви. За други се очертава делово предложение, предстояща смяна на работното място или издигане в йерархията. Възприемчиви сте за красивото и произведенията на изкуството, посетете театър, музей, концерт или изложба.

Скорпион

Свършете неотложните си ангажименти и планирайте новите си проекти. За предпочитане са самостоятелните занимания, усвоявайте повече информация и опитност. Това ще подобри резултатите в работата и делата ви, като цяло. В случай, че се чувствате несигурни или нещо ви притеснява, изяснете причините навреме, без да се оставяте на течението да ви носи. Мечтайте смело, защото тези мечти се сбъдват. Хубаво е да се прощава на враговете, дори и да се чувствате изнервени и напрегнати. Не употребявайте алкохол.

Стрелец

Разчитайте на себе си за реализацията на проектите си, но не пренебрегвайте съвети. Ще добиете обективна представа за нещата, които са ви убягвали и без губене на време ще се заемете с изпълнението им. Всяко, добре обмислено действие днес е предпоставка за успешното му осъществяване, включително и в сферата на личните интереси. Днес душата възприема по-осезателно красивото в изкуството и в природата. Посещение на театър, концерт или друго културно мероприятие ще ви достави душевна наслада.

Козирог

Обръщайте сериозно внимание на новите си идеи и проекти, визуализирайте ги и се подгответе за реализацията им през следващите дни. С добра аргументация ще може да въздействате върху нечие решение в полза на общи цели и действия. В същото време е възможно да се почувствате уморени и да ви застигнат здравословни неразположения. Намислените през днешния ден желания като правило се сбъдват. Останете спокойни и етични в отношенията си. Избягвайте употреба на алкохол, пикантна храна и всичко, което може да ви създаде дискомфорт.

Водолей

Планирайте бъдещето си, като отделите специално внимание на работата и почивката си. Мечтайте смело, но и поддържайте спокойни взаимоотношения с обкръжението си. Всичко ще ви се получава добре, ако сте добронамерени и се погрижите сами за делата си, като по-настоятелно насърчите интереса си към овладяване на нови сфери от бизнеса, науката или друга област на познанието, които могат да променят живота ви към добро. Творческите идеи, изкуството и всичко, което възвишава духа днес сваля натрупаните комплекси.

Риби

В делови и финансов план е възможно да получите предложения, но не прибързвайте с решенията си. Подредете приоритетите си, планирайте и мечтайте. Бъдете толерантни в отношенията си и взискателни към детайлите, за да се справите с всичко, което предвиждате по най-добрия за вас начин. Обзелите ви съмнения скоро ще отпаднат и по много от семейните въпроси ще бъдете водещата страна, инициативни и изпълнителни, каквито впрочем винаги сте били. Грижете се по-добре за здравето си, не се преуморявайте и не приемайте алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари