Дневен Хороскоп за 18 Февруари 2015

0
Дневен Хороскоп за 18 Февруари 2015
Дневен Хороскоп за 18 Февруари 2015

Овен

През днешния ден нараства влиянието на инстинктите и емоциите, възможни са заблуди и измами. Ще са ви нужни повече усилия, за да не позволите на умората и раздразнението ви да влошат обстановката и отношенията ви. Професионалните, семейни и лични ангажименти изискват време и енергия, но не бъдете припрени. Избягвайте затворени и тъмни помещения, не започвайте нищо ново и не правете планове, освен равносметка.

Телец

Бъдете дружелюбни, миролюбиви и овладени откъм емоции и нерви. Избягвайте срещи с хора, които ви натоварват с лицемерието и фалшивото си поведение. Съобразете се с близките си, без да им налагате мнението си, за да запазите мира в къщи. Ще подобрите психическата си устойчивост, ако размишлявате върху пропуски и допуснати грешки, и се стараете да ги отстраните. Негативното влияние на деня може да бъде смекчено с духовни практики.

Близнаци

Днес е добре да избягвате фалшиви и ненужни връзки, като се освободите от мрачните си мисли и тъгата. Ще се почувствате по-добре сред близките си. Спокойната атмосфера на дома ще ви помогне да анализирате събитията през последните дни и собственото си място в тях. Ако откриете свои пропуски или грешки, вземете мерки и непременно се поправете. Не бива да се захващате с нищо ново и да решавате важни въпроси. Препоръчителни са въздържание и пост.

Рак

Денят е зареден с негативизъм и забързаното ви темпо може да внесе повече напрежение и стрес, наместо подреденост в програмата ви. Възможно е да се почувствате раздразнителни, да се обострят хронични неразположения и конфликти. Семейните задължения също ще създадат известно напрежение и ако се поддадете, настроението ви ще помръкне. Отделете време за себе си, за размисъл и равносметка. Това ще ви помогне да преосмислите поведението си, и ако откриете пропуски, да се поправите.

Лъв

Денят е неподходящ за активна работа и нови начинания. Бъдете прозорливи и избягвайте фалшивите и ненужни връзки, досадните хора и безполезните мисли, като си осигурите по-надеждна защита. Не бива да вярвате на никакви обещания. Доверявайте се на интуицията и своето усещане за нещата. На спокойствие си направете само оценката и анализ на действията. Неуспехите и трудностите през днешния ден, ако има такива, говорят, че не сте използвали предоставените ви възможности.

Дева

Денят е подходящ за самооценка, анализ и равносметка. Бъдете открити пред съвестта си и поправете грешките си. Отложете новите начинания и се погрижете за близките и дома си, където ще намерите повече спокойствие и душевен уют. Очакваните от работата ви резултати, включително и финансови, няма да се забавят. Ще получите възможност да промените живота си към добро, ако прекратите връзките си с неподходящите хора. Възможно е обостряне на хронични заболявания и конфликти.

Везни

Днес отделете повече време за размисъл и самооценка, за да се справите със страховете и пропуснатите възможности. С постоянството и работата си ще привличате внимание, особено от хора с позиции, и това ще ви поласкае. Не започвайте нови дела и не планирайте нищо, погрижете се за спокойствието си и това на близките ви. Можете да промените нещата в своя полза, стига да сте открити и честни през себе си и пред другите, като по-добре контролирате завистта и гнева.

Скорпион

В работата и общуванията ви през днешния ден са възможни затруднения, но не допускайте това да ви натовари психически. Щадете силите си и не се претоварвайте, като обърнете повече внимание на собствените си страхове и грешки. Изразете доброто си отношение към семейството, приятелите, колегите и всички, с които животът ви среща, за да облекчите работата и намеренията си. Осъзнаването им е част от израстването и носи успехи. Не планирайте и не започвайте нищо ново.

Стрелец

Грижете се за себе си, за спокойствието и здравето си, за да избегнете емоционално и психическо натоварване, умора и стрес. Има върху какво да размишлявате, уединението е полезно, направете си самооценка и ще откриете пропуски, чието отстраняване ще направи по-успешни делата ви. Избягвайте тъмни и затворени помещения, осигурете си по-добра защита. Една разходка ще се отрази добре на взаимоотношенията и работоспособността ви. Щадете краката си и не стойте дълго време изправени.

Козирог

Денят е труден, останете смирени и се погрижете за атмосферата на дома. Избягвайте ненужни контакти с досадни и безполезни хора, освободете се от мрачните мисли и не градете нови планове. Само така ще запазите работоспособността, настроението и силите си. Физическите натоварвания имат оздравителен ефект върху психиката ви, но за предпочитане е да не се претоварвате с нищо. Може да се прави равносметка, анализ.

Водолей

Днес ще избегнете конфликти и стрес, ако се посветите на занимания, които харесвате. Бъдете честни пред себе си, направете си самооценка и работете по отстраняване на пропуските си. С промените ще внесете настроение и в семейството. Мислете позитивно и не се поддавайте на притесненията си, защото утрешния ден ще бъде по-добър от днешния. Организирайте срещи с приятели, които имат нещо общо с вас. Добре се усвояват нови знания и технологии. Грижете се по-добре за себе си и не рискувайте излишно.

Риби

Анализирайте по-добре себе си и потърсете причините, които ви карат да се чувствате неудовлетворени, ако отчитате такова състояние но духа и настроението ви сега. Имате пропуски, които не бива да омаловажавате, отстранете ги и продължете на чисто. Няма да ви липсват възможности да промените съдбата си към добро и да прекратите връзките си с действително неподходящите за вас хора. Много от срочните ви задачи са свързани с финансови и други очаквания, но днес не бива да вярвате на обещания и да започвате нищо ново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари