Дневен хороскоп за 17 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени.

Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоции - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Мислите ще Ви носят някъде далеч, но определено си струва да се замислите. Ще получите интересни предложения, от които ще се възползвате. Месецът ще започне с изненади – може да разберете нещо, което досега е било скривано от вас, да излязат наяве потиснати емоции или да достигнете до интересни разкрития и прозрения.

Овен

Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да откажете на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. При доста от Вас бурните спорове ще отстъпят място на разбирателството. Открийте радостта в простите неща. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, да хитрувате, вървете по правия път.

Телец

През утрешния ден Телци ще реализират намисленото и ще постигнат целите си, но в условията на много труд до последния момент. Изпълвате се с неудовлетворение и влизате в излишни конфликти. Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. Не се стряскайте, ако някой неочаквано ви предложи да извърви пътя заедно с вас. Това може да се окаже началото на едно ново и доста дългосрочно партньорство. Стечение на непредвидими обстоятелства може да ви направи податливи на чуждо влияние.

Близнаци

Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Всички представители на знака разполагат с добри възможности за печалби. Що се отнася до взаимоотношенията ви, и тук е по-добре да не си правите стриктни планове, защото може и да не се изпълнят. Бъдете много по-внимателни с колегите си.

Рак

Помощта Ви ще бъде навременна. Очертава се настроението Ви да бъде променливо. Не пренебрегвайте тези, които попринцип смятате за незначителни. Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Помнете, че ключовата дума на периода е „свобода“, така че необоснована ревност и всеки опит за задушаване на човека до вас или спрямо вас може да предизвика бурна реакция.

Лъв

Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Новите идеи и действията Ви за подобряване на материалното Ви положение няма да Ви донесат очакваните резултати. Открийте радостта в простите неща. Ако искате промени, опитайте се да ги направите с възможно най-малко щети, като се съобразявате със създалата се ситуация. Пазете се от авантюри и недомислени действия.

Дева

Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри.

Везни

Бъдете оптимисти. Домът Ви също има нужда от обновяване, но на атмосферата. Шансът на Везните за успешна реализация на целите идва съвсем на време. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните ви преживявания. Възможни са успехи, за които не сте си мечтали преди.

Скорпион

Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Не е изключен финансов успех. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Развитието им ще е най-динамично и важно при бизнесмените, а също така и за онези, които изясняват финансови въпроси. Не се захващайте с няколко неща наведнъж, както и не е нужно да сте едновременно на две различни места.

Стрелец

Вторник е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден. Що се отнася до взаимоотношенията ви, не е изключено през този месец да се освободите от нещо, което вече не ви е нужно – например ангажимент (може и финансов), или да прекъснете окончателно връзка. През този месец повечето от вас имат успехи.

Козирог

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Късметът е с Вас и в любовта. За Козирозите утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота. Внимавайте като се движите по улиците.

Водолей

Оживление има и в интимния живот. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло вторник обещава успешна реализация в службата и деловите среди. Любителите на екстравагантни и оригинални решения постигат големи успехи, те могат изцяло да покажат същността си и индивидуалността си. Може да ви се даде възможност да докажете деловите си качества. Същността ви се стреми към любимото занимание и удоволствията от творческата изява.

Риби

С повече въздържание ще си вдигнете нивото, ще получите добра оценка и ще привлечете погледите с личната си стабилност и отговорност. Обърнете внимание на физическата си форма. Успехът е с Вас. Не подхождайте към задачите си формално, ще имате повече успех ако ведро и творчески. Опитайте се да спестявате, защото пред вас е един неясен във финансово отношение период.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари