Дневен хороскоп за 17 октомври 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Във вторник мнозина могат да се чувстват емоционално и психически нестабилни, лесно докачливи и обидчиви

Днес избягвайте сериозни разговори или проблематични отношения с жени. Като цяло през този ден ще сте склонни лесно да променяте настроението си, което ще ви направи трудни за общуване. Този ден може да се запомни от някои от вас с внезапни промени по местожителство, с промяна в начина на живот поради неочаквано възникнали обстоятелства. Проблеми могат да възникнат с пари или с някакъв договор. Да се внимава при работа с електричество и всякакъв вид техника.

В по-обширен план днес събития от обществен или световен характер могат да нарушат по някакъв начин живота на група от хора.

Овен

Хубав момент да уредите документално някои юридически въпроси и дадете заявка за работа с някои институции. Не се поддавайте на негативни настроения.

Телец

Готови сте на всичко в името на целта, която преследвате. Все пак добре е преди това да си дадете сметка за моралната страна на нещата, за да ви е чиста съвестта.

Близнаци

Денят е обещаващ, но не и лесен. Ще се сблъскате с недоверие от страна на околните и със собствените си вътрешни противоречия. Вслушайте се в интуицията си и най-вече във внезапните си хрумвания, несъмнено ще намерите конструктивен изход.

Рак

Ще действате повече емоционално, отколкото разумно и това може да стане причина за недоразумения. Ще следвате главно инстинктите си.

Лъв

Настроени сте за работа и започвате с амбицията да свършите всичко навреме, за да имате повече време за своите си неща. Не се обиждайте на колегите си, определено не са имали нищо лично срещу вас.

Дева

Нещата ще тръгнат по обичайния начин. Ще имате доста работа за вършене и е най-добре да не я отлагате. Борете се за правата си. Подходящ ден за служебни разговори. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите.

Везни

Един прекрасен ден, особено ако подхождате творчески към нещата, с които се занимавате. Любовта ще ви вълнува дълбоко и ще сте готови да зарежете всичко в нейна чест, но не забравяйте и здравия си разум.

Скорпион

По-спокоен ден откъм разговори и срещи и ще имате време да помислите и за лично своите си проблеми. Отстоявайте правата си, не позволявайте да ви правят на глупаци, особено когато пазарувате.

Стрелец

Ще се занимавате главно с неща, които ви засягат пряко. Трябва да сте по-организирани и гъвкави, ако искате да постигнете някакви конкретни резултати. Не бъдете безотговорни.

Козирог

Може да бъде много успешен ден, само трябва да действате по-практично и организирано. Подходящ ден за срещи и разговори, особено ако са свързани с продукти за разкрасяване.

Водолей

Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Ще ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго.

Риби

Избягвайте разговорите на политически теми. В работата всичко ще се развива чудесно – ще успеете да се представите в най-добрата си светлина. Не вземайте на подбив дори и най-смешните твърдения, а поразсъждавайте върху тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    kedem samuel
    здраво свима, овде сам да поделим мало сведочанства. Моје име је Наоми Самуел, имам 40 година, удала сам се са 31, имам само једно дете и живела сам срећно до краја живота. После годину дана брака мој муж је постао тако чудан и не разумем баш шта се дешава, он је препун од куће до друге жене, толико га волим да и не сањам да ћу га изгубити, дајем све од себе да будем сигуран муж ми се враћа, али све без помоћи, плачући и плачући тражећи помоћ, причала сам о томе са његовом породицом али нисам добила одговор. Тако је моја најбоља пријатељица Ана Јохансон обећала да ће ми помоћи. Причала ми је о човеку по имену др Апата, рекла ми је да је он велики човек и прави човек коме се може веровати и да нема никакве везе са љубавним проблемима које не може да реши и рекла ми је како је помогао безбројним људима у обнављању њиховог односа. Био сам заиста убеђен, брзо сам контактирао његову мејл адресу, драпата4@гмаил.цом или његов ВхатсАпп/вибер са тим бројем (+447307347648). Објаснио сам му све своје проблеме, рекао ми је да не морам да бринем да ће сви моји проблеми бити одмах решени. Рекао ми је шта да радим да вратим мужа, а ја сам то рекла, рекао је да ће се после 3 дана мој муж вратити и почети да моли, и то се заиста догодило како је рекао, била сам веома изненађена, то је тако невероватно. Слава нашег односа са Богом је сада веома блиска и обоје живимо срећно до краја живота. Ако наиђете на сличан проблем, одмах га контактирајте и решите проблем једном заувек. И ја сам живи сведок..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари