Дневен хороскоп за 17 октомври 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Утре ще бъде добре да отделите време за външния си вид

Може да отидете на фризьор, (жените на козметик), да си купите нова дреха.

Денят вещае различни срещи или разговори с хора, които ще искат да ви споделят свои чувства, вълнения и преживявания. Утре каквото и да решите да направите, съобразявайте се преди всичко дали е нещо добро за вашия дом, за вашето семейство и за хората, които обичате. Не отказвайте помощ и не търсете удобно извинение за отказа си.

Утре ще бъде важно да свършите повече неща, защото утре ще бъдете ограничени във възможностите си.

Овен

Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации. Вие просто сте шампион по „не ставащо” и „неподходящо”. По начало се отнасяте към това с насмешка, но скоро тенденцията ще започне да Ви дразни не на шега. Търпението не би Ви било излишно, но днес май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от спорове и разправии, а просто се опитайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Телец

Денят е подходящ за изказвания пред околните на тема любов и пари. Днес онези, които Ви заобикалят, ще са готови да вървят след Вас и да Ви слушат внимателно. В работата може да повдигнете темата за пари - не са изключени много щедри премии от страна на ръководството, а също може да си правите планове за по- дълъг срок. В отношенията с другия пол може да очаквате голяма страст и всеотдайност, а чувствата ще се проявяват ярко и наситено.

Близнаци

Днес на Вашият любим човек няма да се наложи дълго да Ви уговаря за да прекарате деня в неговата компания. И на Вас тъкмо това много ще Ви се иска, и затова няма да имате нито сили, нито желание да откажете от такава прекрасна перспектива. Дори и да бихте го поискали, пак не може да се получи.

Рак

Безпристрастната гледна точка е винаги най-правилната, а това е особено валидно днес, когато около Вас ще кипят куп емоции. Ако това се случи в професионалната сфера, опитайте се, колкото може по-бързо да се окажете далече от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до личната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към откровен разговор.

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да Ви прости някаква обида, заблуда или шега, на която не придавате никакво значение. Тя много ще засегне Вашата половинка и ще Ви застави да се замислите за много неща, и преимуществено не за съвсем приятни.

Везни

Бъдете готови за удар с емоционален камшик. Целият този бавен процес, който сте показвали, неочаквано ще пробие заслона и ще се устреми напред със скоростта на куршум. Хванете се за тази движеща сила, която днес след обяд ще Ви отнесе на удивителни места. Нещата ще изглеждат така, сякаш е излетяла пречката, блокираща дейността на Вашите мисловни тръби, и идеите са потекли бързо и ефективно. Наслаждавайте се на възможността и свободата да действате почти толкова бързо, колкото мислите!

Скорпион

Това е един от онези дни, в които с пълна сила можете да разгърнете емоционалната страна на своята натура. Освен това е прекрасно време за творчески занимания, в които ще се потопите според зова на сърцето си, а не по необходимост. Вдъхновението и интуитивното разбиране на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-добрия проводник. Може и да Ви е трудно да устоите пред съблазните и пред възможностите да поразнообразите своя живот. Денят също е хубав за пълно разтоварване в усамотение, или в компанията на близки хора. Отделете време за общуване с децата, с любимия човек и със старите приятели.

Стрелец

Не е за предпочитане да се шегувате днес с такива сериозни неща като раздяла смърт и тем подобни. Вашият любим човек упорито няма да разбира хумор от подобен род, но и е голяма вероятността, да се обиди. Та даже може и да Ви прочете досадна лекция за вредата от подобни мисли.

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятен, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

Водолеите са с повишена раздразнителност, и често излизат извън себе си заради неимоверни дреболии. Вместо да се съсредоточите върху действително важното, преживявате зарад битови неразбории, правите от мухата слон и устройвате цунами в чаша вода. Днес е напълно по силите Ви да видите всички неприятности през този ден в смешна светлина, превръщайки ги в повод за шеги и усмивки. Вероятни са незапланувани посещения, при което неканените гости може да поискат да поостанат по-за дълго. Освен това е възможно и получаване на покани, от които ще бъде трудно да се откажете.

Риби

Може да Ви се стори, че приятелството Ви с някого е започнало да прилича на игра на една врата, а Вие сте се оказали губещата страна. Ако смятате, че давате повече, отколкото получавате, това може и да се окаже истина. Но преди да изкажете своите подозрения, помислете си, до колко са Важни за Вас тези отношения. Дали наистина създалата се ситуация е толкова лоша? Възможно е, жертвите Ви да са временни, и в близко бъдеще да се откупят с лихва. Постарайте се, да си държите езика, и да не създавате конфликти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари