Дневен Хороскоп за 17 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 17 Април 2015
Дневен Хороскоп за 17 Април 2015

Овен

В петък имате доста работа, някои задачи са доста по-трудни, отколкото сте мислили, околните също искат разни услуги. Овните да помагат, но да не поемат върху себе си чуждите отговорности. Някои се изкушават да печелят за сметка на околните, но днес е редно финансови и административни въпроси да се уреждат най-стриктно. За вечерта се съобразете с планове на най-близките.

Телец

Като в сряда и даже по-силно ще се дразните, че колеги и познати току ви прехвърлят задачите си. Сега Телците могат да обединят усилия с Деви, изобщо не е нужно да разширяват много кръга на запознатите с идеите им. Шансът ще ви срещне с много подходящи партньори за дейност, а и колеги, познати, роднини ще се учат от уменията, принципите и коректността ви.

Близнаци

В петък вие и Лъвове се заемате с разчистване на поизостанали дела. Като идея е добро, но все пак бъдете тактични, околните може да не споделят мнението ви, да влошите отношенията си даже с приятели. Сигурно Близнаците няма да отстъпят от решението си, време е за по-дългосрочни промени, да ги обмислят точно. Харчете по-пестеливо, новите ви дела ще носят доходи, но не веднага...

Рак

Сега вие и Риби трябва да се захванете с куп домашни, ангажименти, а не само да критикувате колеги, познати и близки за несвършена работа. Раците да бъдат подчертано толерантни към околните, ако могат да помогнат по трудна задача – да го сторят, ще заздравят отношенията най-естествено, а и нещата ще тръгнат добре. Не е време за спорове, още по-малко за официални претенции.

Лъв

Петък-не петък, вие и Близнаци трябва да наваксвате някакви пропуски и забавяния. С информацията работете по-прецизно. Лъвовете бързо налучкват посока за подобряване на дела, да прокарват идеите си пред колеги, шефове. С такт ще успеете, редно е да внимавате за подготовката на начинания, очертават се грижи около техника, финанси. Изисквайте от децата си повече стриктност.

Дева

Приключвате работната седмица с доста задачи, а работата върви по-бавно и мъчно. Девите да потърсят съдействието на Телци в кръга си, нещата ще се оправят, финансите ще се стабилизират. Не забравяйте да се видите с колеги и близки, които по някакъв начин са ви помогнали, струва си да се почерпите, да обсъдите новите перспективи и проблеми. И починете малко, чувствате нужда.

Везни

Уморителен петък, гледайте да приключите задълженията си, да помогнете и на близки да се справят със своите. Само че Везните добре да обмислят как да действат, някои се поддават на емоции, действат импулсивно и май нещата се усложняват. Ако имате покани за купони, не отказвайте, но си дръжте мярата, близките ви също очакват внимание, особено по-възрастни и с крехко здраве.

Скорпион

В края на деловата седмица вие по примера на Козирози трябва да упорствате много по деловите си ангажименти. Скорпионите да внимават, и днес все още отношенията с близки са по-чувствителни, да пазят спокойствие в кръга си. Ако имате проблеми с началството, намерете си дискретно нови покровители, привлечете съюзници. Другите ви оценяват високо, отворете и вие очи за тях.

Стрелец

От вчера следвате чужди идеи, зависите от благоволение на влиятелни познати и шефове. Стрелците имат амбициозни планове, да не бързат за преуспяването, има още много професионални тайни за усвояване. Друг въпрос, че старанията ви ще бъдат оценени скоро дори и да не се хвалите нашироко какво учите, за какво кандидатствате. Околни не ви помагат пряко, но се радват на успеха ви.

Козирог

За петък се очертават трудни задачи, ще подтиквате и Скорпиони да упорстват много по своите. При Козирозите влиянията се чувстват и в понеделник, да отложат пътуване, разговори на високо равнище. Даже купони и срещи с близки може да почакат, ако прецените, че вниманието ви трябва да е в делата. Някои имат опоненти, но отбраната им е непробиваема, доказват се с работа..

Водолей

От сряда се налага да едно или друго да търсите съдействие на колеги, познати. Водолеите ще се справят и с по-трудни задачи, но доходите им няма да растат много бързо. Така че ако ви искат заем, внимателно преценете можете ли да отделите парите. Ако в работата имате некоректни съперници, ще ги надмогнете и после не се връщайте към старите сметки, уредени са вече.

Риби

В петък вие и Раци не бива да подценявате ангажиментите към близките и дома, макар че сигурно ви се иска да откъснете време за отдих и развлечения. Рибите имат нужда да се отпуснат сред приятели, свободните сърца мечтаят и за любов, но работата също не чака, да съвместят и първото, и второто с план. Някои ще ви подскаже добри стъпки в бизнес, други проблеми нека да търпят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари