Дневен хороскоп за 17 април 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Козирог - разочарования от партньори, Телец - избягвайте кавгите, Везни - делово и лично напрежение

Овен

Успехи в много тежък ден

Понеделник носи успех на Овните, но обстоятелствата като цяло през този ден ще са твърде непригодни за голям процент от зодията, а за някои ще са повече от неприятни поради неразрешими проблеми с околните, които за някои от зодията може да се решават не след дълго в съда.

Телец

Значителни пречки

Действайки за осъществяването на финансовите си цели, Телците ще се сблъскат с не по-малко проблеми от валидните за представителите на предния знак. Ако влиятелен администратор не спре движението ви към целта, вероятността за успех не е малка.

Избягвайте кавгите.

Близнаци

Разочарования

Близнаците ще се разочароват поради невъзможността да реализират намеренията си. В случаите, където ситуацията опира до финанси, не са изключени и ядове. Вместо дразнения, проявете повече критичност към себе си. Периодът на промени при вас ту затихва, ту отново се засилва, но не прекъсва.

Рак

Притиснати от задължения

Раците започват деловата седмица уморени, а понеделник ще ви изненада с повишено количество ангажименти. Във финансово отношение денят е печеливш, но за някои си очертават ядове в тази сфера. С много добри възможности ще се ползват онези от вас, на които им предстои да водят преговори.

Лъв

Нерви и проблеми

Неприятен ден, през който предстоят ярки противоречия с приятел или с делови партньор. Владейте се, защото не е изключено да се достигне до приключване на взаимоотношенията. За преобладаващото мнозинство от зодията се очертават множество служебни задачи. Възникват неочаквани пречки.

Дева

Благоприятен, но и нервен ден

Благоприятен ден за материална реализация и парични печалби, но едва ли ще мине без нерви и напрежение. Не бива да достигате до неконтролируемост, защото със сигурност ще навредите на отношенията с партньори в бизнеса. Предупреждението е валидно и за взаимоотношенията в любовта.

Везни

Делово и лично напрежение

Много делови ангажименти се очертават през този ден за Везните, а контактите в деловите среди и бизнеса, макар и ползотворни, ще изчерпят силите ви. Срещите с приятели и познати от обществените среда ще причинят доста нерви и психическо натоварване на мнозина от родените.

Скорпион

Много тежък ден

Днес се очертават делови неприятности, които при едни от знака засягат партньорството, а при други нерешени проблеми по вина на ръководството. Сега едва ли е времето за успешното им отстраняване. Нервното ви напрежение е твърде високо и е много вероятно да последва изключително остра конфронтация.

Стрелец

Решавате лични въпроси

През този ден мнозина ще приключат с разрешаването на проблеми от лично естество. Други са в по-неизгодна позиция от гледна точка на неприятности в любовта.. Ще достигнете до отстраняването им, но макар и слаба, противната тенденция да достигнете до силни разочарования никак не е изключена.

Козирог

Разочарования от партньори

Голяма част от вас ще останат разочаровани от партньори в бизнеса или от колеги в службата, което явно ще помрачи до известна степен деня им. Но в съвместната работа се получава и така. Проблемите няма да са продължителни, тъй като в тази сфера ще настъпят промени.

Водолей

Напрежение и конфликти

През този ден представителите на Водолей ще влязат в конфликтни ситуации, които значително ще изнервят обстановката. В определени случаи ще се стигне до скъсване на взаимоотношенията с човек от приятелската среда, с когото най-вероятно имате и съвместна делова активност.

Риби

Изясняване на взаимоотношения

Нарастващата неприязън между вас и някого ще предизвика разговор за изясняване на ситуацията, в който ще откриете източника на напрежението. Ще е възможно да достигнете до разбирателство. Тук явно става въпрос за сплетни и клевети, които са довели нещата до голяма острота и изразителна поляризация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари