Дневен Хороскоп за 27 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 27 Май 2015
Дневен Хороскоп за 27 Май 2015

Овен

В сряда вие и Раци трябва да бъдете по-бдителни с финансите си, само че при вас проблемите са още от понеделник. Козирози няма да ви разберат. Овните може да се почувстват разочаровани и от близки сега, правили са им немалко отстъпки, но угодия няма. Ако не сте преценявали критично хората, грешката си е ваша. Бързо ще преодолеете проблемите, занапред ще внимавате повече.

Телец

До началото на юни не ви се ще да показвате отстъпчивост. Е, Телците са се нагърбили с куп делови и лични ангажименти, умората може да повлияе. Дано запазите спокойствие в работата и да упорствате за приключването на всички задачи в срок, сега не е редно заради една да бавите друга или да я изоставяте. Близки ви подкрепят, отделете им достатъчно внимание в часовете за отдих...

Близнаци

Днес и утре гоните много и амбициозни планове за изява и печалби. Не е лошо, но Близнаците да бъдат грижовни и за формата си, някои се увличат и рискуват претоварване. По-добре ловете малки шансове за напредък и кариера, с тях ще дойде и убедителният професионален успех, и публичното признание. Преценете дали идеите ви са реалистични, това гарантира по-високия резултат.

Рак

В сряда Овни ви подсказват да бъдете много по-грижовни с финансите си. С Козирози май се разминавате. Раците имат доста амбициозни планове за кариера, но за момента трябва да останат на услугите на шефове, влиятелни партньори и колеги. Хубаво е, че не си скъпите отзивчивостта, а и другите оценяват съдействието. Не влизайте в интриги, работата ви говори достатъчно.

Лъв

За сряда имате много и уморителни задачи, като Скорпиони и Козирози внимавайте това да не стане повод за разправии с хора, които обикновено подкрепят идеите ви. Едни Лъвовете май обичат да си приписват заслугите за успеха на екипа, втори се тревожат за евентуални проблеми, а трудностите са по силите им. Организирайте добре времето за работа, ще се уверите в шанса.

Дева

Хубава сряда, макар че наглед не си чертаете високи цели и не постигате кой знае какви върхове в работата. Девите изпълняват акуратно задълженията си, искат ли им услуги – помагат с удоволствие, това не може да не привлече благосклонността на шефове и влиятелни познати. Даже да не използвате тяхното покровителство за лесна кариера, днес напредвате бавно и сигурно.

Везни

В сряда вие, Скорпиони и Стрелци се опирате на помощта на хора, които не са от близкото ви обкръжение. Задачите са доста и уморителни, но Везните няма да се поддадат на негативни емоции, мнозина разчитат и на влиятелна закрила. Покровителите няма да ви оставят, допитайте се за мнение, признайте какво ви е трудно в момента. Ценят искреността ви, а с такт постигате всяко желание...

Скорпион

Тази сряда като Везни и Стрелци искате помощ за работата си и извън приятелския си кръг. Затова Скорпионите като Лъвове и Козирози да не предизвикват спор с хора, които преди са ги подкрепяли – най-често роднини, стари познати по служебна линия. Не давайте голяма воля на симпатии и антипатии, нали хората казват да си помогнеш сам, за да ти помогне и Господ.

Стрелец

Сряда ще кара и вас като Везни и Скорпиони да обедините сили с околните, в работата може да се създават и по-трайни съюзи и приятелства. Доста Стрелци имат добри идеи, а и влиятелни познати, така че днес ще направят важни делови стъпки напред. Шефовете са сигурни в компетентността и лоялността ви, ще ви възлагат все по-отговорни задачи, бъдете по-тактични с колегите си.

Козирог

Днес едва ли ще разбирате Овни и Раци, които много се тревожат за финансите си. Козирозите да внимават това да не ги забърка в спорове с близки, като Лъвове и Скорпиони май правят от свои сътрудници опоненти. Ако не сте доволни от хода на своите или екипните дела, анализирайте нещата, но не бързайте да критикувате и предлагате. Ще имате подходящ случай по-нататък.

Водолей

Хубава сряда, макар че делата ви не вървят твърде леко, а и надали е момент за по-амбициозни идеи. И все пак Водолеите има от какво да бъдат доволни – печелят добре, колеги, клиенти и познати признават професионалните им постижения. Мнозина могат да направят важна стъпка за утвърждаване и бизнес, но пак си остават скромни, сдържани, предани на екипа и работата си.

Риби

Сряда е добра и за развитието на вашите дела, вероятно мнозина от знака ще получат по-високи отговорности в службата или възможности за по-убедителна изява. Рибите умело действат и в екип, ала ако някой си е правил сметка да лежи на гърба им или да се оправдава с техни трудности, не е познал. Където трябва помагате, където искате – създавате нови приятелства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари