Дневен хороскоп за 15 декември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Днес ще ви бъде трудно да задоволите или контролирате собствените си желания

Динамиката на събитията през този ден и желанието ви да постигнете някакъв успех могат да ви направят сприхави. Подобни неприятни настроения могат да се проявят като раздразнение или неочаквани емоционални реакции. Мнозина ще са склонни да действат импулсивно, което носи опасност от поемането на излишен или погрешен риск.

Днес бъдете по-внимателни в действия, които могат да ви причинят нараняване или друга някаква вреда. Ако решите обаче да поставите тези негативни емоции под пълен контрол, това също няма да бъде здравословно за вас. Най-доброто, което може да направите за да се освободите от такава енергия е да дадете свобода на чувствата и емоциите си, но по един контролиран начин, насочен в правилна посока. Опитайте се да не бъдете прекалено отбранителни или злобни, когато другите споделят с вас своите чувства от обида или забележка, която сте им направили. Това определено няма да е лесно, така че днес може да се очаква известна степен на емоционален дискомфорт, особено в любовните и семейни отношения.

В четвъртък прояви на избухливост, инциденти, насилие, порязвания или изгаряния ще бъдат признак на това, че не се успявате да се справяте с емоционалните си проблеми.

Овен

Четвъртък не е еднозначен ден за Овните. Бъдете активни в спорта. Ярки любовни постижения. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели.

Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Телец

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете.

Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си.

Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Близнаци

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Ще Ви зарадват приходи. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки.

Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения.

Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Рак

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Близките също желаят да им отделите от времето си.

С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. В четвъртък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби.

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Работата Ви утре ще бъде особено ползотворна. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Намерете начин да се отпуснете.

Дева

Четвъртък е успешен ден за Девите. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Обърнете внимание на семейството си. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех.

Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Утре дайте инициативата на другите.

Везни

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели.

Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте.

В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Скорпион

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. С малко пари можете да постигнете много. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа.

Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Стрелец

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания.

Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви.

Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утре е по-добре да не пътувате.

Козирог

Утрешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари.

Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Утре проведете консултации.

Водолей

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение.

Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.

Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали.

Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари