Дневен хороскоп за 12 декември 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Неделя може да изглежда един по-спокоен ден, но това ще бъде привидно и всъщност скрито или явно ще има влияние на различни негативни тенденции.

Усещане за затишие пред буря. Стремете се днес да действате в спокойствие, да изчиствате бързо всякакви негативни и гневни емоции от себе си. Това са неща, които най-много могат да ви навредят.

Утре може да подредите дома си, офиса си или вашето ателие. Може да направите някои подобрения, за които имате достатъчно умения и ресурси. За някои от вас това ще бъде подходящ ден за покупка на подаръци или други важни вещи за дома.

Може да свършите много полезни неща и за себе си и за близките си хора, но с по-малко емоции, с повече такт и разбиране чувствата и желанията на другите хора. Ако има провокации към вас, то днес основно ще идват от страна на хора, които не познавате или с които нямате близки отношения.

Овен

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Обърнете внимание и на хората в дома си. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Намерете начин да се отпуснете.

Телец

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Ще Ви върнат голям заем. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Близнаците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Рак

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Лъв

В неделя за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отидете на работа в добро настроение. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Дева

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Неделя не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.

Везни

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. В интимния живот емоциите са смесени. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Ще имате възможност да напреднете в професионален план. Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Стрелец

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. В неделя може да отделите време на дома си и на хората в него. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Козирог

Неделя, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Неделя се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Козирозите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Водолей

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Риби

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари