Дневен хороскоп за 12 декември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В понеделник може да привлечете към себе си някой, който да съответства на вашия дух и характер

В понеделник повечето от вас ще са ентусиазирани от участието или развитието на различни дела в работата или в бизнеса си. Резултатите ще се постигат с лекота, но не бива винаги да се търси лесен път към тях.

Успехът или популярността ви през този ден ще бъдат резултат на вашата привлекателност или харизма, което прави този ден идеален за осъществяване на ваши желания за интимност, за развитие на важни контакти, за романтични или специални срещи.

Подобряването на сексуалните отношения с партньора ви или намирането на нов партньор са някои от възможностите ви през този ден.

В понеделник може да привлечете към себе си някой, който да съответства на вашия дух и характер. Това ще бъде благоприятен ден за действия свързани със вашето семейство или с хора от кръга ви роднини.

Овен

Този понеделник ви очаква изненада. Приятна или не зависи от вашия личен прочит на ситуацията.

Телец

Този понеделник не бързайте за никъде. Пришпорването няма да доведе до резултата, който очаквате, а само ще ви изтощи.

Близнаци

Този понеделник разчитайте само на собствените си сили. Малко вероятно е да получите помощ от другаде, която да ви е от полза.

Рак

Този понеделник ще придобиете един нов поглед върху нещата. Основната ситуация в живота ви ще придобие съвсем други краски.

Лъв

Този понеделник е време да ново начало. Опитайте се да направите първата стъпка към това, което винаги сте желали.

Дева

Денят ще е успешен, тъй като ще ви позволи да реализирате много от личните си цели. Освен това ще получите добра новина от чужбина.

Везни

От вас ще се изисква хладнокръвие и трезва равносметка. Не позволявайте на никой да ви разчувства. Не сте вложили толкова усилия, за да махнете на всичко с ръка.

Скорпион

Съвсем спокойно може да заложите за личния си чар. Това не само ще ви спести някои усилия, но може и да ви донесе дивиденти.

Стрелец

Днес избягвайте острите думи. Потопете се в чувствата си на безопасно място, за да не си навлечете неприятности.

Козирог

Денят няма да е от най-интересните. От нямане какво да правите може да ви хрумнат какви ли не глупости.

Водолей

Това е ден, в който трябва да мислите за пари. Любовта и мечтите оставете за друго време – там няма да имате успех.

Риби

Днес наблегнете на интелектуалната дейност. Ако трябва да покажете познания сега е моментът. Забравете за скромността и притеснението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари