Динко Вълев: Никой не ме издирва, в болница съм!

1
С опасност за живота съм, добави ямболският бизнесмен
С опасност за живота съм, добави ямболският бизнесмен Снимка: Личен архив

С опасност за живота съм, добави ямболският бизнесмен

„Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота“. Това каза ямболският бизнесмен Господин Вълев, по-известен като Динко от Ямбол, предаде Флагман.бг.

Припомняме, че рано тази сутрин в онлайн пространството се появиха твърдения, че полицията издирвала Динко за участие в организирана престъпна група, действала на територията на Ямбол в продължение на три години.

Според Трафикнюз.бг дори имало издадена заповед за ареста на Динко, но до този момент той не е бил открит. Репортер на Флагман.бг два пъти е разговарял с Динко тази сутрин и видимо той не се укривал - вдигал е на непознати номера на титулярния си номер, който лесно може да намери всеки разследващ полицай.

В различни медийни публикации се твърди, че Динко бил издирван, защото имало показания срещу него от лице, което вчера било задържано на територията на Ямбол. Въпросният посочил, че господин Вълев организирал схема за изнудване на катастрофирали шофьори на тирове, в която участвали и полицаи от Ямбол. Това обаче са твърдения, без конкретни доказателества и Динко бил издирван за разпит.

Нямам представа за какво ми говорите, но от няколко дни съм в болница, в тежко състояние – с тромб и съсирване на кръвта. Едва ме спасиха“, обяви Динко.

Припомняме, че преди две години той претърпя тежък инцидент, след който буквално живее втори живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Росен Гацов
    Защо се обиждате на "копейка"? Вие изобщо знаете ли кой е героят на Гогол Копейкин? Гати злобния примитивен народец. Само гледа да клъвне като лешояд, но по възможност анонимно и заключен в копейската си панелка. Пфу!
  • -2
    2
    До 1
    Като си шитнал минус, знаеш ли как изглежда изобщо нашето българско знаме, че хейтиш?! Щото съм сигурен, че знаеш всичко за руското и още повече за съветското, копейко нещастна!
  • 0
    1
    Динкоооууу!
    Големият патриот, поне да се беше снимал с българското знаме, а не с този китайски парцал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари