Динко Вълев: Много от катастрофите стават заради телефоните

1
Ямболията реагира на трета сложна ситуация на пътя днес
Ямболията реагира на трета сложна ситуация на пътя днес

Ямболията реагира на трета сложна ситуация на пътя днес

Ямболията Динко Вълев, който от години "спасява положението" при тежки пътни инциденти, пътува към Карнобат, където по-рано днес шофьор на камион заклещи ремарке под надлез, съобщава Дарик.

"На пет минути съм от Карнобат. Водачът сигурно е забравил помпата включена и ремаркето се е вдигнало. За днес това е трети инцидент с камион, преди малко изтеглихме един, отново катастрофирал на АМ "Тракия"", коментира Вълев.

Той е собственик на най-голямата фирма за оказване на пътна помощ в областта. Пред репортер Вълев уточни, че разполага с над 100 специализирани машини, които се използват в цялата страна. Мерките за намаляване на пътните инциденти и обстановката от началото на този летен сезон той коментира така:

"Положението е трагично. Масово се правят проверки за алкохол и наркотици - правилно е, не казвам, че не е. Аз мразя наркоманите, но много голям процент от катастрофите стават заради използването на мобилни телефони", счита Вълев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Аман! Ако не е някой от Харвард, ще е някой от Ямбол!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари