Динко: Тя е все дрогирана и пияна, паднала е някъде

0
Тежък побой е нанесъл ловецът на мигранти Динко Вълев от Ямбол на приятелката си Деси
Тежък побой е нанесъл ловецът на мигранти Динко Вълев от Ямбол на приятелката си Деси Снимка: Burgas24.bg

Тежък побой е нанесъл ловецът на мигранти Динко Вълев от Ямбол на приятелката си Деси, твърди Burgas24.bg.

Екшънът се е разиграл късно вечерта на 11-и април в къщата му в Ямбол.

От УМБАЛ-Бургас са потвърдили за медията, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло. По тяхна информация срещу Динко вече има внесена жалба в полицията, а пребитото момиче си е изкарало ограничителна заповед.

Пред "24 часа" Динко Вълев твърдо отрече да е бил Деси: "Тя е все пияна и дрогирана, паднала е някъде", каза той.

Нейна близка приятелка разказала пред Burgas24.bg, че причината за зверския побой е ревност. След тържество по случай рождения ден на сестра си, ловецът на мигранти грабнал телефона на приятелката си с намерението да прерови съобщенията в него. Тъй като апаратът бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък, Динко повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона.

Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя, сякаш само налели още масло в огъня. Изведнъж Динко извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса. Жената, с която са разговаряли от бургаската медия, не уточнява как е успяло пребитото момиче да се отскубне и да се добере до бургаската болница, но ни предостави снимки с обезобразеното й лице. Очаквало се още днес Динко да бъде арестуван.

Според нея това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията, а стоически е понасяла гаврите на рижавия бизнесмен от Ямбол. Burgas24.bg разполага с копие от медицинското свидетелство на пострадалата.

Медицинското свидетелство на Деси СНИМКА: Burgas24.bg

"Няма такова нещо. Има ли жалба, пусната в полицията? Ядосан съм! Понеже съм по-известен, някой иска да ми навреди". Така ямболският ловец на мигранти коментира пред Burgas24.bg информацията, че е пребил своята приятелка Деси преди няколко дни в къщата му в Ямбол.

По информация на Burgas24.bg срещу Динко има внесена жалба в полицията.

Пред "Флагман" Динко Вълев твърди, че е в Чикаго:.

„Каква Деси?! От вас чувам. В Чикаго съм! Вие луди ли сте?!”, коментирал той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари