"Динамо", шампион на Русе

0

"Динамо" спечели областното първенство по футбол на Русе. Отборът от сливополското село Стамболово победи във финала "Марисан" с категоричното 5:0.

Преди началото на срещата юношите младша възраст на "Дунав" бяха наградени за първото си място в зона "Русе". Момчетата на Борислав Богомилов ще се влеят в редиците на тима, който ще защитава място в Елитната група до 17 г.

Първата част бе равностойна, но Ашкън Абдулов успя да излъже отбраната на миналогодишния шампион на региона и откри след центриране в тяхното поле за 1:0 в 35-та минута.

След почивката момчетата "Марисан" тотално рухнаха, като решаващ се оказа червеният картон, който получи Симеон Минчев. В рамките само на 5 минути стамболовци вкараха нови три гола между 60-та и 65-та. Първо Меджнун Ахмедов направи 2:0, а само минута след него Дениз Меджидов оформи класическото 3:0. Ивайло Иванов вкара за 4:0 в 65-та минута, а крайното 5:0 оформи Дениз Ибрям.

Голмайсторът в областната група Николай Петков от "Марисан" получи специален приз от голмайстора на "Дунав" Мирослав Будинов, а капитанът на "драконите" награди "Сокол" Червена вода за третото място. Председателят на Областния съвет на БФС-Русе Димитър Димитров награди втория в надпреварата, а народният представител Свилен Иванов даде купата за първенец в областта на "Динамо".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари