Димитър Стоянов за Досиетата "Пандора": Ще излязат още имена на политици

0
Очаква се утре да излезе нова информация за България, свързана с огромни финансови потоци, обявиха журналисти
Очаква се утре да излезе нова информация за България, свързана с огромни финансови потоци, обявиха журналисти Видео: NOVA

Очаква се утре да излезе нова информация за България, свързана с огромни финансови потоци, обявиха журналисти

В най-мащабното проучване на Международния консорциум на разследващите журналисти - Досиетата „Пандора” се появи информация за финансовите тайни на световния елит - политици и милиардери от цял свят, собственици на офшорни фирми. Излязоха и две български имена на политици – Делян Пеевски и Николай Младенов. Президентът Румен Радев също се намеси с позиция и призова българските служби да не оставят неразкрити кутии на Пандора.

„Очаква се утре да излезе нова информация за България. Този път ще става въпрос за огромни финансови потоци. Където има пари, обикновено има власт. Където има власт, има и политици. Вероятно големият трус тепърва предстои. Възможно е да излязат нови имена на политици”, обяви Евгений Генчев в студиото на NOVA

Това разследване е истински пример за качествена журналистика. Тук не се бърза, търси се валидиране на доказателствата. По стандартите на добрата журналистика се търси и коментар на засегнатите страни”, каза Димитър Стоянов.

„Най-интересното тепърва предстои. В момента работим по казус, в който пряко излизат имена на политици”, посочи още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ходих на врачка, която ми гледа бъдещето и вика:
- Гледам вила с басейн, в двора джип, а до басейна руса жена... Виждам и теб, ама от другата страна на оградата...

Харесай Дунавмост във Фейсбук